LADEN

Typ om te zoeken

Losse onderdelen kopen

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Losse onderdelen kopen

Ik ben nog altijd bezig mijn centrale stofzuigsysteem te repareren. Nieuwe koolborstels, dat was het eerste dat moest gebeuren. Helaas bleek dat niet afdoende te zijn. Nog altijd gaf de motor problemen.
Dus toch even naar het repaircafé gegaan.
Met de beste wil van de wereld lukte het ook daar niet de motor goed genoeg te laten lopen. De machine verbruikte veel meer elektriciteit dan nodig zou moeten zijn, hetgeen dan lijkt te wijzen op sluiting in de spoelen.
Nu kan je, zoals ze in India doen, kijken naar het herwikkelen van de spoelen, maar dat is rendabel in India, maar is hier in het westen echt niet te doen. Dus nu toch ook maar een nieuwe motor gekocht. Helaas komt dat met alle extra kosten toch weer op een extra 105 euro.
Nog altijd beter dan de 900 euro voor de totale machine, maar ondertussen zit ik dus wel op 145 euro kosten en de nodige uren.
Wat ik er voor terug kreeg, is weer meer inzicht hoe zoiets precies werkt. Bij het repaircafé geef ik ook altijd aan dat ik graag wil leren van hun werk en daar werken ze graag aan mee.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *