LADEN

Typ om te zoeken

Zenuwslopende beurs

Laatste Nieuws

Zenuwslopende beurs

Gisteren was het voor veel beleggers een moeilijke dag. Immers zie je de koersen dalen en niemand zit graag in een beurs die je omlaag ziet gaan. Wie zich liet verleiden tot winstneming had aan het eind van de Amerikaanse sessie waarschijnlijk al spijt. Immers, na de eerste zwakte in Amerika ging het nadat Europa dicht was gegaan gaandeweg steeds beter in Amerika. Gisteren heb ik dan ook juist aan het begin van de sessie de Global Energy Newsletter Insider abonnees een KOOP aanbeveling gegeven voor een aandeel dat op dat moment al ruim 6% lager stond.
Later in de Amerikaanse sessie werd het zelfs acht procent verlies. Wie het bericht pas na het eten las heeft nog mooiere koersen kunnen maken. Uiteindelijk sloot dat aandeel weer ruim 6% lager en was de aankoopkoers zo gek nog niet.
Je moet als abonnee het vertrouwen hebben dat dit afwijkende gedrag ook echt geld gaat opleveren. Het is immers een enthousiasme als de markt down is. Het kan niet altijd, maar als een aandeel al op de nominatie staat om gekocht te worden, dan is het anders.
Het gaat er om een goed bedrijf te vinden en dan pas te kopen als anderen, om welke redenen dan ook, korting willen geven. Gisteren was ik tevreden met ruim 6% korting. Ik heb mijn positie in de bedrijf verdubbeld. De professional abonnees krijgen de tip over een ruime week in de November Global Energy Newsletter nieuwsbrief.
Gisteren ontving ik een leuke mail van een Global Energy Newsletter Insider abonnee:
Ik ben al een tijdje met veel plezier geabonneerd op de Global Energy Newsletter Service. Ik ben erg tevreden over de waardevolle informatie uit de diverse rapporten die ik heb ontvangen. De onderwerpen worden vaak vanuit een verrassend perspectief behandeld en zijn daarom echte eye-openers. Complimenten daarvoor. Mijn portefeuille laat dankzij de adviezen een heel behoorlijke groei zien. Dit is mede dank zij uw service, hartelijk dank!
Petra Lenstra

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *