LADEN

Typ om te zoeken

Werkloosheid Florida

Laatste Nieuws

Werkloosheid Florida

Vanuit het zoeken naar gegevens over de counties in Florida waar ik wel of niet wil beleggen met Tax deeds kwam ik een leuk grafiekje tegen.
U ziet hier hoe de werkloosheid in Florida vanaf 1976 is verlopen.
We zien 5 golven, waarbij de laatste ook het hoogste is gekomen.

werkloosheid florida
Iedere zoveel jaar is het raak, dan verliezen mensen massaal hun baan. En vervolgens komt er een herstel waarbij het percentage werklozen tot onder de 6% daalt.
Wat ook interessant is, is om te zien hoe de crisis van 2008 in Florida pas in 2010 tot een piek in de werkloosheid geleid heeft en hoe die piek vervolgens in de jaren daarna weggewerkt is.
Nu zijn er leugens en statistieken. U ziet de werkloosheid dalen… Immers, dat staat er. In werkelijkheid zijn veel mensen niet meer werkloos, want na zoveel jaar werkloosheid val je buiten de statistiek.
Zo kan je dus ook iedereen doen geloven dat het fantastisch met de economie gaat.
Bij de laatste crisis sloeg deze wel extra hard toe in Florida. In heel de VS steeg de werkloosheid tot 10%. In Florida steeg ze tot 11,2%. Op dit moment zien we dat de werkloosheid in Florida weer precies op het gemiddelde van de VS ligt.
Wat we echter ook zien, is dat de kans groot is dat in 2017 de werkloosheid weer gaat toenemen. Immers kunnen we de golven in de grafiek niet negeren. Immers, waarom zou de golfbeweging nu ineens over zijn?

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *