LADEN

Typ om te zoeken

Wedden voor 2600 euro

Laatste Nieuws

Wedden voor 2600 euro

Het mooie aan de huidige beurs is dat de meningen zeer verdeeld zijn. Er zijn beleggers die van mening zijn dat we het ergste achter de rug hebben en er zijn beleggers die denken dat we het ergste nog moeten krijgen.
Niemand die met zekerheid kan stellen dat de één danwel de ander gelijk heeft. De staat van de economie is namelijk niet gelijk te stellen met hoe de beurs zal reageren. Zal er in de komende eventuele daling nog weer een moment komen dat alle grote fondsen en instituten ‘tegen elke prijs’ uit de markt moeten stappen? Zal daarom de AEX in een eventuele komende dip weer onder de 200 gaan komen?
In feite moet er dan nogal wat misgaan. Het kan… Maar de kans lijkt beperkt te zijn.
U kan nu 2600 euro krijgen om de gok te nemen.
U leest het goed, u KRIJGT 2600 euro als u keihard durft te stellen dat de AEX in december 2012 NIET ONDER DE 200 staat en u uiteindelijk gelijk krijgt.
Bent u zo positief dat u een dergelijke weddenschap aandurft?
In feite zouden alle beleggers die positief over de beurs zijn deze weddenschap met twee handen aan moeten grijpen. Dat is even grofweg een maand werken die u zo kan oppakken.

Hoe?

Simpelweg door de Put AEX dec 2012 / 200 te schrijven voor ongeveer 2600 euro.
Als de AEX op de derde vrijdag van dec 2012 boven de 200 staat, is het geld definitief van u. Dat is makkelijk verdiend voor iedereen die de rotsvaste overtuiging heeft dat het niet meer zo erg wordt als begin 2009.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *