LADEN

Typ om te zoeken

Wat een mooie aandelen

Laatste Nieuws

Wat een mooie aandelen

Recent hebben de abonnees van de BeursAccent service het EnergieRapport gratis gekregen, omdat twee van de daarin genoemde aandelen al in de portefeuille zijn opgenomen. Eén van de aandelen zat er al een paar maanden in de BeursAccent portefeuille, en staat ondertussen op 40% winst. Na het moment dat het energierapport werd uitgebracht werd dat aandeel bijgekocht en die bijgekochte aandelen staan ondertussen ook al op 13,6% winst.
Dit is het aandeel dat gemiddeld 61% per jaar in waarde steeg… 15 jaar lang.
Ook in 2010 is dit gemiddelde niet echt in gevaar gekomen en het ziet er sterk naar uit dat ook 2011 prima gaat verlopen.
Waarom is dat aandeel zo interessant?
– Simpelweg omdat ze hun kosten extreem laag weten te houden. Heel de focus bij dat bedrijf ligt op de kosten. Toen dan ook de prijs van Natural Gas daalde, kwamen andere aanbieders snel in de problemen. Dit bedrijf niet. Ze maakten zelfs meer winst, want anderen verlaten de markt of verlagen hun productie.
Ze zijn hun marktaandeel dus aan het vergroten en kunnen door toegenomen volume de kosten nog weer verlagen.
Het andere energie aandeel zit in dezelfde sector. Belangrijk bij dit bedrijf is het feit dat de Chinezen recent zijn gekomen. Die hebben er veel voor over om een deel van dit bedrijf te bezitten. Onze aandelen zijn in een maand tijd al met 10% gestegen. Heerlijk als de visie uitkomt!
Het is nog niet te laat! Neem nu een abonnement op BeursAccent. Het Insiders Abonnement is tot 1 januari 2011 te krijgen met de aanbieding twee jaar, voor de prijs van één jaar! Waas er snel bij, want na oud en nieuw is die aanbieding over.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *