LADEN

Typ om te zoeken

Stel er komt (hyper)inflatie

Laatste Nieuws

Stel er komt (hyper)inflatie

Wie spaargeld in een (hyper)inflatie periode heeft, ziet de koopkracht daarvan snel fors teruglopen. Daar heb je al die jaren niet voor gespaard! Het is echter niet gezegd dat goud of zilver op dat moment hun waarde volledig behouden en gelijk op met de (hyper)inflatie in prijs stijgen… Immers zal er op het moment van inflatie lokaal een trend ontstaan waarbij de eigenaren van goud en zilver gaan verkopen om daarmee spullen te kunnen kopen. Wie gaan er op dat moment in het land waar de (hyper) inflatie toeslaat nog (veel) geld in goud en zilver stoppen? de slimme beleggers met veel geld deden dat al voor die periode.
Het is ook mede daarom van belang dat u niet afhankelijk van de lokale markt bent als u goud en zilver in bezit hebt!
Ik hoop dat u inziet dat te veel goud en zilver in huis hebben dan niet handig is. Dat terwijl aan de andere kant van de wereld op dat moment Chinezen en Indiërs uw goud best willen hebben en er goed voor willen betalen. Die mensen bereikt u echter niet met uw goudbaar en munten die u thuis heeft liggen.
Mede een reden waarom ik bij www.goudrekening.biz mijn goud en zilver aanhou. Die handelen op de wereldmarkt en als dus goud en zilver aan de andere kant van de wereld wel gevraagd is, dan profiteer ik daar van.
Open nu ook een goud en zilver rekening: www.goudrekening.biz

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *