LADEN

Typ om te zoeken

Waarom loopt meer dan 50% v/d opties waardeloos af?

Laatste Nieuws

Waarom loopt meer dan 50% v/d opties waardeloos af?

Gelukkig kreeg ik deze week van enkele optie-experts ook goede antwoorden… Helaas echter niet van alle. Er blijven er die maar niet kunnen verklaren waarom meer dan 50% van de opties waardeloos verloopt.

Dat gebrek aan kennis en inzicht houdt in dat ze niet optimaal presteren. Immers, een voetballer die alleen met rechts kan schieten, zal soms een doelkans missen omdat de bal toevallig voor zijn linker voet rolt. Een voetballer die met twee benen kan schieten is per definitie dus beter.
Ik zal via de gratis optiecursus op www.optiecursus.com uit de doeken doen, waarom meer dan 50% waardeloos verloopt.
Het is echt zo ontzettend simpel dat iedereen zich zal afvragen waarom dat eerder niet duidelijk was. Geheid ga ik na de publicatie ook mailtjes krijgen van optie deskundigen die me aangeven dat ze dat natuurlijk wel wisten…
Ja, maar tot vandaag de dag niet geloofden of konden verklaren. Het is echt verbluffend hoe weinig ‘men’ in feite van een al meer dan dertig jaar oud product weet. Ze leren bij hun werkgever (een beursbedrijf of een bank/broker) een paar trucjes en kunnen handelen. Daar blijft het dan bij.
Als beleggen is als oorlogvoeren, en iedere euro een soldaat is en de belegger is de generaal die zijn of haar soldaten voor winst moet laten vechten, dan zijn er heel wat generaals die hun soldaten behoorlijk blind het veld in sturen.
Er zijn dan ook veel generaals, maar weinig Alexander de Grote’s of Ceasars.
www.optiecursus.com

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *