LADEN

Typ om te zoeken

Waar is mijn geld nog veilig?

Laatste Nieuws

Waar is mijn geld nog veilig?

Er bestaat een garantie van de overheid waarbij mijn geld op de spaarrekening tot zoiets als 100.000 euro per rekening gegarandeerd is. Mooi natuurlijk, maar wat als die 100.000 euro ineens een koopkracht heeft die nergens meer over gaat? In Duitsland 1923 ging het uiteindelijk in enkele maanden tijd volledig mis. Zimbabwe, Servië en Argentinië verging het niet veel anders. Stel dat ING failliet zou gaan op de schulden die ze uit heeft staan in Spanje? De Nederlandse staat kan wel uw spaargeld willen garanderen, maar de schulden en verplichtingen van ING zijn twee keer zo hoog als heel het Bruto Nationaal Product van Nederland! Daar valt simpelweg niets meer aan te garanderen! Nederland kan die garantie alleen maar nakomen als ze onbeperkt geld mag verzinnen.
Uw Euro’s op de spaarrekening zijn dus niet zomaar veilig omdat de overheid aan u een garantie afgeeft.
Wat dan wel?
Hoe kan ik mijn geld veilig wegzetten zodat ik halverwege de crisis nog genoeg cash heb om niet alleen de rest van de crisis door te komen, maar misschien ook nog wel de belegging van mijn leven te kunnen doen, omdat er dan ongehoorde koopjes te krijgen zijn!
De huidige crisis is in mijn ogen nog niet over… Ze is nog maar net begonnen! Ik sta niet alleen in die mening.
Op 15 mei hoort u van drie sprekers hoe ze denken over de huidige economie en het geldsysteem. U krijgt er concrete tips over hoe u uzelf financieel kunt beschermen, maar ook hie u zelfs kunt profiteren van de crisis.
Dat is toch heel andere koek dan als bijna willoos slachtoffer de crisis in te moeten gaan!
Kijkt u hier voor meer informatie over deze interessante bijeenkomst.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *