LADEN

Typ om te zoeken

Topaandelen

Laatste Nieuws

Topaandelen

Gisteren is het Super Rendement Rapport dat door Jack Hoogland uitgegeven wordt weer uitgekomen. Wederom waren het ditmaal Amerikaanse noteringen van koopjes uit China. Niet zo vreemd omdat er op dit moment nu eenmaal heel erg leuke bedrijven te vinden zijn. Vorige maand waren het twee Chinese aandelen, waarvan er overigens één in één maand 80% gestegen is! Zo hard kan het zo nu en dan gaan.
De drie prachtige bedrijven van deze maand hebben alle drie min of meer een eigen vermogen dat op de helft van de beurswaarde ligt. Het houdt in dat als de koers zou blijven liggen op dit niveau, het bedrijf gezien de winst in enkele jaren een beurswaarde zou hebben dat onder het Eigen Vermogen ligt. Fors winstgevende aandelen die onder hun Eigen Vermogen waarde op de beurs noteren, zijn extreem zeldzaam. Meestal gebeurd dat niet, hetgeen inhoudt dat de kans op stijgende koersen heel groot is. Hun winstgevendheid is namelijk geen eendagsvlieg, maar is structureel.
Zo heeft één van de aandelen een winstgroei per jaar van 52%… Dat doen ze al jaren. Een ander aandeel zal haar winst in 2010 waarschijnlijk met 42% zien groeien. Hoezo crisis? Deze bedrijven zitten in de goede markt en hebben producten en services die gevraagd zijn.
Wacht niet langer en bestel nog snel het Super Rendement Rapport voor het op is! Er worden namelijk naast de abonnementen maar een beperkt aantal rapporten los uitgegeven.

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *