LADEN

Typ om te zoeken

Goudrekening

Laatste Nieuws

Goudrekening

Gisteren werd me duidelijk dat er iets ingrijpends veranderd was bij de goudrekening. Een heel positieve verandering, alleen waren ze even vergeten het mij ook te melden. Er is nu gekozen voor het kunnen openen van een ‘basis account’ of een ‘vol account’. Waarom het verschil? Ik heb het ze gevraagd. De reden is dat regels voor accounts onder de $50.000 minder streng zijn en dat ze dus met minder administratieve romp[slomp geopend kunnen worden!
Een basisaccount is daarom voor klanten die een rekening openen met daarop minder dan $50.000 tegoed. Die klanten kunnen nu een verkorte aanmeldingsproceduree doorlopen. Dat is een enorme verbetering ten opzichte van vroeger!
Wie daarna een vol account wil openen moet nog wel de procedure van vroeger doorlopen. Een vol account heeft enkele extra mogelijkheden, waaronder de mogelijkheid om anderen in metalen te betalen.
Ik zou bijvoorbeeld mijn Professional BeursAccent jaarabonnement voor een halve ounce goud kunnen aanbieden. Iedereen die dan een volledig account bij de goudbank heeft, kan me dan betalen in goud, in plaats van in Euro’s.
Misschien vandaag nog niet zo interessant, maar mocht de euro ooit minder interessant worden, dan kan het wel bijzonder leuk worden.
Ik heb gisteren de vertaalde instructies om de rekening te openen ook aangepast. Wilt u hulp bij het openen van de goudrekening, klik dan hier.
Wilt u direct naar de goudbank, dan kan dat hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *