LADEN

Typ om te zoeken

The Money Masters

Laatste Nieuws

The Money Masters

Ik heb al eerder links gepubliceerd richting de Zeitgeist films. Heftige documentaires waar niet iedereen tegen kan. Daarom gezocht naar een minder ‘heftige’ uitleg van het geldsysteem. Een uitleg die u duidelijk aangeeft hoe het is opgezet, zonder dat het u doet twijfelen aan alles wat u in uw leven geleerd is. The Money Masters laat u zien hoe centrale banken zijn opgezet en hoe de familie Rothschildt in de loop van de eeuwen de bancaire wereld heeft gedomineerd. De Fed is niet de eerste private centrale bank van Amerika. In deze documentaire die maar liefst 3,5 uur duurt, ziet u hoe veel centrale banken Amerika al gesleten heeft.
De Fed is er in 1913 gekomen, minuten voor het congres met kerstreces zou gaan en er nog maar drie senatoren aanwezig waren. Alle drie gingen ze akkoord en vonden ze het geen probleem dat er niemand anders aanwezig was bij deze onaangekondigde, maar zo belangrijke stemming.
Als Amerika echt deze waarheid zou kennen en het voortbestaan van de Fed aan de bevolking voorgelegd zou worden, hoe lang zou de Fed dan nog aan bestaansrecht hebben?
Overigens in de film een vurig pleidooi voor de zilver standaard en PERTINENT niet de goudstandaard! Ook in de film een heldere uitleg van hoe de Fed naar de macht greep.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *