LADEN

Typ om te zoeken

Representative Ron Paul

Laatste Nieuws

Representative Ron Paul

Eén van de meest opmerkelijke senatoren (Representative) van Amerika is Ron Paul (Texas). In enkele interviews geeft hij aan dat hij als senator geen enkel zicht heeft op wat de FED doet, terwijl in feite de politiek de opdrachtgever van de FED zou moeten zijn. Immers, het politieke systeem in Amerika is zo, dat de gekozen president en senatoren het land leiden.
Ron Paul geeft zelf aan dat hij meer informatie kan krijgen van de geheimen van de CIA dan van de monetaire acties van de FED. Volgens Ron Paul denken zelfs nog enkele leden van de bank commissie nog altijd dat de dollar gedekt door goud is. Een andere spreker in dat interview gaf aan dat zijn zoon op school die onzin ook nog altijd leert.
Ron Paul is van mening dat de FED de goudprijs en de dollarprijs manipuleert. Die dollarmanipulatie is natuurlijk te begrijpen, maar de goudmanipulatie is op zich vreemd, omdat de dollar officieel niets meer met goud heeft. Officieel niets, maar de FED weet donders goed dat goud nog altijd gezien wordt als vluchthaven. Als goud nu $2000 zou staan, dan zou dat voor iedereen zeggen dat het gedaan is met de dollar…

Wilt u het interview met Ron Paul zien, kijkt u dan hier:

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *