LADEN

Typ om te zoeken

Pump up the volume

Laatste Nieuws

Pump up the volume

Kent u het hiphop liedje nog? Het kwam ergens in de jaren negentig uit. Ik moet er steeds aan denken als ik in mijn mailbox weer de volgende ‘Maak nu uw fortuin met dit mini aandeel dat niemand nog kent’ mailtje krijg. Neen, niemand kent het, behalve de 100.000+ lezers van die nieuwsbrief die de hele tip gratis krijgen.
Gratis? Waarom? Simpel… Pump up the volume!
Ze hebben zelf al gekocht. Door nu anderen zo gek te maken, scoren ze dubbel. Ten eerste maken ze enorme winst op hun aankoop en ten tweede kan zo’n mini aandeel dan door alle aandacht fors omhoog, zodat je een volgende keer als Nieuwsbrief een succes te melden hebt.
Pump up the volume!
Natuurlijk is het verhaal ook deze keer weer prachtig. Alleen opvallend genoeg is het steeds weer een pennystock met een laag gemiddeld volume en uiteraard is de onderneming nu nog niet winstgevend. Dat is de grote belofte voor in de toekomst.
Ik begin er niet meer aan, maar ik geef toe, het is spannend en leuk. Alleen jammer dat het vrijwel altijd verliesgevend beleggen is. Die belofte van winst wordt maar zelden ingelost. Zeker bij die aanbevelingen via de mail kunt u er van uitgaan dat u de laatste bent die het hoort.

Enkele maanden geleden hebben we een gratis E-boek met verschillende soorten bedrog er in uitgegeven. U kunt het hier  gratis aanvragen: https://www.beursbox.nl/inschrijving.html (Het is de bevestigingspagina van de beursbox Nieuwsbrief aanvraag. Alle nieuwe lezers hebben dus al een kans gehad het E-boek op te vragen)

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *