LADEN

Typ om te zoeken

Prettige feestdagen!

Laatste Nieuws

Prettige feestdagen!

We wensen iedereen prettige feestdagen! De AEX sloot vandaag met 1% verlies op 241,9. De Bel20 sloot met 0,9% verlies op 1846,63.
Mocht u de aankomende dagen de tijd hebben om wat te lezen of kijken dan doen we u hier enkele suggesties. De goudkoers volgen? Dat kan heel goed via beursbox.nl. De standaard goudkoers vindt u hier: https://www.beursbox.nl/koersen.html.
We hebben ook een pagina met meerdere externe goudkoersen. Die vindt u hier: https://www.beursbox.nl/200812231039/laatste-nieuws/goudkoers.html.

Het kan toch ook voor u onderhand interessant zijn om goud en/of zilver te kopen. In de geschiedenis waren dat de twee metalen die keer op keer de rol van ‘geld’ gingen vervullen als het ‘officiële’ geld niet meer vertrouwd werd. Als u ziet hoeveel honderden miljarden dollar aan steun gegeven zijn, dan is het de vraag hoe lang we het vertrouwen in de dollar en euro nog massaal houden. Gaat het mis, dan is goud en zilver een fantastisch alternatief. Kijkt u hier voor meer informatie om eventueel een veilige en eerlijke goud/zilver rekening te openen.

Misschien ziet u meer in zilveren munten en goudmunten? De goedkoopste aanbieder van vooral zilvermunten treft u hier aan.

Buiten goud en zilver is het ook misschien eens leerzaam om te kijken naar hoe de Fed is ontstaan en hoe de creatie van ‘geld’ werkt. Kijkt u daarvoor hier.

Bent u al bezig met duurzame energie? Vraagt u zich af hoe ver we hiermee zijn? Wij al wel. U kan gratis meelezen op www.energiestart.nl.

Is dit de tijd ook om meer te leren over opties? We hebben een gratis cursus op www.optiecursus.com.

Recent hebben we een leuk artikel over de PL-euro gepubliceerd. Een mooi artikel om eens over na te denken. U leest het hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *