LADEN

Typ om te zoeken

Prachtige groeicijfers

Laatste Nieuws

Prachtige groeicijfers

Eén van de TempleTom aandelen rapporteerde vorige week fantastische cijfers.
Wat dacht u van 25% meer omzet in het vierde kwartaal en ook 25% meer netto inkomen?

Prachtig toch, maar het wordt nog mooier. In de vergelijking van fiscaal 2010 met fiscaal 2011 was er 81% meer omzet. De bruto winst ging 60% omhoog.
Netto was de winst 48% hoger!
Het ziet er allemaal heel mooi uit en dit aandeel staat voor mij ook op winst nadat het vorige week een fors koersherstel liet zien.
Er is slechts één detail… Het zijn ongecontroleerde cijfers.
Wetende dat grote accountants als Ernst & Young bedonderd zijn door Chinese bedrijven is het afgaan op totaal ongecontroleerde cijfers helemaal spelen met vuur. Misschien heb ik hier echter mazzel en hebben we wel te maken met een serieus en eerlijk Chinees bedrijf. De K/W 2011 is 5. Als de cijfers kloppen, dan is de waardering ook heel leuk.
Ik heb echter geen enkele serieuze mogelijkheid de cijfers te controleren. Ik kan er niet even heen en zelfs al zou ik het kunnen, dan nog is het vrijwel onmogelijk om te controleren hoe het precies zit. Het is gewoon gokken in die Chinese aandelen en hopen op de eerlijkheid van de ondernemers. Ik heb de gok genomen en dit is één van de weinige aandelen waarbij dat tot op heden winstgevend is.

 

Meer weten over de TempleTom aandelen? Kijkt u hier.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *