LADEN

Typ om te zoeken

Pas op, pas op

Laatste Nieuws

Pas op, pas op

De laatste tijd is het schering en inslag. De ene prachtige manier om geld te verdienen wordt sneller en sneller opgevolgd door een naar verluidt nog mooiere manier. In mijn inbox dagelijks de prachtigste aanbiedingen.
Het aantal ‘prachtige kansen’ is enorm en ik word er helemaal horendol van.
Helaas is het zo dat de meeste ‘kansen’ gewoonweg zo opgezet zijn dat ik gerede twijfel over de legaliteit ervan heb. Klopt niet zegt zeggen de deelnemers, als het illegaal was, dan waren ze wel door de overheid aangepakt. Helaas gaat die vlieger niet op. Zolang een opzet keurig geld blijft betalen en niemand klaagt, zal er geen overheid zich er mee bemoeien. Ze kijken wel uit. Stel je toch voor dat bij een twijfel geval de rechter al zegt dat het legaal is en later valt het zaakje toch om? Wie krijgt dan claims? De overheid komt pas als het te laat is, zodat ze er zeker van is dat het zaakje niet kosjer was.
Pas als het mis is gegaan en mensen hun geld verloren hebben komt de overheid en wordt er gekeken naar hoe het mis kon gaan. Er moeten echter eerst forse verliezen geleden worden en veel klachten komen.
Ik zie ook veel MLM opzetjes voorbij komen. Je moet er snel bij zijn, anders is de kans voorbij… Als dat gezegd wordt, dan is het geen goede MLM opzet. Tupperware is een goede MLM opzet. Waarom? Ze bestaat al ruim 45 jaar. Lifestyles is ook een goede opzet. Bestaat namelijk ook al bijna 25 jaar. Daar kan je een levenslang inkomen mee opbouwen. Een bedrijf waarbij je snel moet zijn is niet goed. Immers is het snel gekomen, snel gegaan. Bij MLM zitten de inkomsten juist in de lange termijn als je downline je geld gaat opleveren. Een snelle opzet is dus via MLM helemaal niet interessant. Dat zou je juist veel beter met Affiliate Marketing doen.
Helaas is het zo dat veel mensen zich laten lijmen door de belofte van veel en makkelijk geld. Ik kan u verzekeren, zo werkt dat niet. Een goede vriend van me is wederom zeer succesvol in een MLM telecom opzet. De reden, hij werkt 70 uur per week! Hij rijdt stad en land af om overal te zijn en inderdaad, hij verdient veel geld. Werkelijk alle bonussen die het bedrijf verzonnen heeft krijgt hij en hij haalt dus echt het maximale rendement. Hij is echter wel de enige. Het is ook geen makkelijk geld, want zijn huwelijk en zijn kinderen moeten nu inleveren omdat papa even keihard aan het werk moet zijn om een forse som geld te verdienen.
Is het dan gek dat letterlijk slechts een handvol mensen leuk geld gaat verdienen en de rest er slechts is om die paar succesvollen te sponsoren?
Al die deelnemers zien zichzelf ook al zoveel geld verdienen, maar ze vergeten één ding. Ze doen 7 minuten per week wat ze moeten doen, in plaats van 70 uur per week. Dat zie je terug in het inkomenm. 98% van de deelnemers verdient uiteindelijk helemaal niets. In feite is dat dan ook wat ze verdienen, want ze werkten er ook niet voor.

Lees meer over MLM / Netwerklmarketing op deze site.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *