LADEN

Typ om te zoeken

Het gaat fantastisch

Laatste Nieuws

Het gaat fantastisch

De Amerikaanse economie groeit als kool. Immers, waarschijnlijk gaat er volgens de economen een groei van 1% komen.
De Europese economie gaat volgen, met dit jaar en anders volgend jaar mogelijk 0,75% groei. Tenminste, als we de laatste voorspellingen mogen geloven. De staatsschuld neemt nog altijd toe, maar de rente is laag, dus de markt vindt het prima en is dus blijkbaar van mening dat de schulden prima gedragen kunnen worden.
Het aantal werklozen is minder hard aan het stijgen in zowel Amerika als in Europa.
In Nederland dalen de huizenprijzen al minder snel. Een maand geleden was het nog 8,3% verlies ten opzichte van een jaar geleden, nu nog slechts 7% daling.
De crisis in Cyprus is bezworen. In Italië is een heikel punt uit de weg gewerkt door de gewezen president van 87 jaar nog maar een keer voor 7 jaar te verkiezen. Probleem over! Nu nog een regering krijgen.
De Nederlandse banken hebben nog nooit zoveel hypotheken verstrekt. In Spanje is 30% van de van school gegane jongeren aan het werk!
Japan ondertussen denkt dat nog slechts twee jaar geldschepping nodig is om hun economie vlot te trekken.
Kortom, het gaat gewoon fantastisch. Het is gewoon een kwestie van hetzelfde nieuws met een roze bril bekijken en alles gaat lekker.
Dit is dus precies zoals politici het nieuws zien! Het is een roze bril, of steeds volkomen stoned zijn. Welke politici ziet u met een roze bril lopen?

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *