LADEN

Typ om te zoeken

Papieren geld wordt waardeloos

Laatste Nieuws

Papieren geld wordt waardeloos

In de geschiedenis is iedere vorm van papieren geld altijd uitgelopen op het feit dat het uiteindelijk waardeloos werd. Groot voorbeeld is natuurlijk het Duitsland van begin jaren twintig. Ik heb in mijn persoonlijke bezit bankbiljetten uit die periode. In enkele weken tijd ging het grootste bankbiljet van 1 miljoen naar 10 miljoen mark en vervolgens naar 50 miljoen mark. Zo ziet u, ik ben multimiljonair in de Weimar Duitse marken van 1923… Waardeloos geld, net zoals op dit moment in Zimbabwe waardeloos geld bestaat. ALLE papier geld systemen gaan ten onder.
Dat houdt dus simpelweg in dat de Dollar en Euro ook ten onder zullen gaan. Misschien al in de huidige crisis, misschien dat we het nu nog gaan redden, maar uiteindelijk gaan ze ten onder. De euro is al het resultaat van andere valuta die ten onder gingen, zoals de Lire en de Drachme. Deze konden worden ‘gered’ door ze in een nieuw gecreëerde munt te koppelen aan de toen nog wel sterke Mark en Gulden.
Hoe kunt u zich wapenen tegen die ondergang van ons papieren geld? Vooral door uw kapitaal niet in papieren geld of op de bankrekening te hebben. Beter zet u uw bezit om in harde bezittingen als landerijen, boerderijen, goud, zilver, mais, tarwe, staal etc. Papieren geld gaat ten onder, maar zolang er mensen zijn, zullen ze zich moeten voeden en zullen ze ergens willen wonen. Gouden munten, uit welke periode dan ook, zijn hun gewicht nog altijd in goud waard. Zeker in slechte tijden is goud letterlijk goud waard.
U moet niets, maar bedenk u eens ernstig of uw bezit in Euro’s wel zo veilig is. Die tientallen, tot honderden miljarden die nu gecreëerd worden, kunnen die uw geld echt niet enorm verwateren? U heeft van verwatering geen last als u goud of andere bezittingen buiten de euro of dollar heeft.
Ik heb daarom maanden geleden al een goudrekening geopend

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *