LADEN

Typ om te zoeken

Opties schrijven, ik zag wat grappigs

Laatste Nieuws

Opties schrijven, ik zag wat grappigs

Ongeveer een jaar geleden had ik met een ‘optie-expert’ een hooglopende onenigheid over de werking en structuur van opties.
Een onenigheid die er in resulteerde dat ik samen met Francois Franken een uitbreiding op onze optiecursus schreef, waarbij we bewezen dat de stelling die we poneerden de juiste was. De ‘expert’ die zelf op de optiebeurs werkzaam was geweest en nu directeur van een optiebedrijf is, moest bakzeil halen.
Zijn knieval ging echter recent nog verder. Ik las gisteren een artikel van zijn hand waarin hij nu zelfs ‘onze’ manier van werken over heeft genomen. Datgene waar hij een jaar geleden zeer minachtend over sprak, dat voert hij nu zelf uit!
Daaruit blijkt wel weer, zelfs een oude hond kunnen wij nog kunstjes leren!
Nu kunt u natuurlijk in de leer gaan bij iemand die al meer dan twintig jaar in het vak zit en in feite dus pas in de afgelopen maanden leerde hoe het bij opties nu eigenlijk werkt. U kunt natuurlijk ook de gratis optiecursus van Beursbox via www.optiecursus.com volgen en daarnaast een betaald abonnement nemen op www.optie-specialist.nl. Dit is de service die ooit mede werd opgericht door Beursbox oprichter Tom Lassing, (Deelname is half 2005 verkocht). Een prima service, want nog altijd wordt deze via Beursbox van harte aanbevolen.
Kijkt u zelf op www.optie-specialist.nl en gaat u optie beleggen zoals optie beleggen bedoeld is.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *