LADEN

Typ om te zoeken

Optie handel aandachtspunten

Laatste Nieuws

Optie handel aandachtspunten

Gisteren schreef ik al dat de optiehandel in Amsterdam in mijn ogen steeds meer in de verdrukking komt. Koersvorming wordt minder en de optiebeurs heeft er steeds moeite mee de series tijdig bij te werken.


Overstappen naar Amerikaanse opties is te overwegen.

 

Belangrijk is echter ook dat de kosten voor particulieren bij opties veel te hoog liggen. In mijn ogen is het daarom van belang dat u een broker neemt die veel goedkoper is dan u tot op heden gewend bent. Interactive Brokers is extreem goedkoop maar heeft als nadeel dat het vooral op Engelstaligen gericht is. Wilt u een Nederlandse broker, kijkt u dan naar TradersOnly, dat is opgezet vanuit een particuliere belegger die het zat was dat grote financiële bedrijven enorme bedragen bleven vragen voor handelingen die qua kosten zoveel niet voorstellen.
Hij besloot dat hij met een aanbieding wilde komen die tot de goedkoopste van de Benelux zou behoren. Ik heb er zelf mijn zakelijke beleggingsrekening lopen en ben er zeer tevreden over. Ik raad u daarom het openen van een rekening bij TradersOnly van harte aan.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *