LADEN

Typ om te zoeken

Nieuwe site voor Beursbox.nl

Laatste Nieuws

Nieuwe site voor Beursbox.nl

Vanavond is de nieuwe Beursbox.nl website live gegaan. Zoals u kunt zien een frisse, leuk uitziende site met een heldere weergave, gericht op een prettige en rustige gebruikerservaring. Heel bewust is afgestapt van de overal toegepaste "met banners volgehangen kerstboom beurssite", zoals u die elders aantreft. Beursbox.nl is geen site zonder reclame, maar we zetten het compleet anders in en gaan allereerst voor een degelijke, prettig aanvoelende website met interessante beleggingsinformatie.
Beursbox.nl is tot op heden nooit trendsettend in de markt geweest, maar zet met deze nieuwe lay out een richting in die bij de grote portal sites in de financiële sector nog niet gezien is. Weg met de veelkleurige en flitsende banners. De content moet het nu gaan doen.

We zijn zeer benieuwd hoe u de nieuwe lay out bevalt. Uw aanvullingen, op en aanmerkingen zijn welkom op tom.lassing @ gmail.com.
We beloven niet dat we op alle mails gaan antwoorden, maar we beloven wel dat we iedere mail serieus zullen bekijken. We zouden ook graag uw reactie op de site willen publiceren, dus geeft u vooral ook aan of we uw reactie mogen plaatsen!

Bevalt de nieuwe lay out? Laat het ook anderen weten!
Een site is nooit ‘klaar’ of ‘af’, dus weet dat we er naar zullen streven om de site nog beter te maken.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *