LADEN

Typ om te zoeken

Middelkoop laat zich uitkopen

Laatste Nieuws

Middelkoop laat zich uitkopen

Gisteren werd wereldkundig gemaakt dat Willem Middelkoop zijn belang in AmsterdamGold aan Value8 verkocht heeft. Ook Rolf van Zanten, de andere eigenaar van AmsterdamGold, zou een deel van zijn aandelen verkocht moeten hebben, want hij was tot gisteren voor 50% aandeelhouder van AmsterdamGold. Value8 neemt nu een 60% belang in het bedrijf, de rest van de aandelen zou dan normaal gesproken nog in handen moeten zijn van Rolf van Zanten (24). De huidige CEO van AmsterdamGold (Joris Hoogenbosch) krijgt echter een kans ook aandelen in de onderneming te verwerven. Het belang van Rolf van Zanten zal dus zeker minder dan 40% worden. Overigens staat Rolf van Zanten nergens op de site van AmsterdamGold als aandeelhouder genoemd. Willem Middelkoop staat wel heel prominent op de site.

Willem Middelkoop gaat zich nu meer richten op zijn beleggingsfonds. Willem Middelkoop was vorig jaar één van de drie externe sprekers op het GoudEvent dat Maarten Verheyen en ik in het Evoluon organiseerden. Rolf van Zanten was gisteren nog een adverteerder in de Beursbox nieuwsbrief.
Rolf van Zanten, die slechts 24 is, heeft een gouden zet gedaan met zijn Silver Mountain website. Hij begon die als student en wist op het juiste moment de samenwerking te vinden met Willem Middelkoop. Willem Middelkoop nam een paar jaar geleden een risico door zijn TV werk los te laten, maar dat heeft dus ook goed uitgepakt. Ook hij is een ondernemer die briljant gebleken is in het zetten van de juiste stappen op de momenten die er toe doen. Heel bijzonder zoals hij zijn stappen zo goed weet te timen.

Rolf is een prachtig voorbeeld van een jonge ondernemer die één briljant idee goed weet neer te zetten en daarmee ineens bij de grote jongens hoort. Willem Middelkoop bewijst dat het vervolgens niet bij één briljante zet hoeft te blijven.

Gisteren adverteerde AmsterdamGold nog in de nieuwsbrief:
Fysiek zilver BTW vrij!
Eén van de grote Nederlandse aanbieders heeft een werkbare oplossing gevonden voor iedereen die met bedragen van meer dan 50.000 euro zilver wil kopen.

Klikt u hier voor meer informatie

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *