LADEN

Typ om te zoeken

Klachten over optie series

Laatste Nieuws

Klachten over optie series

De onderstaande klachtenbrief is door een Beursbox lezer aan Euronext gezonden. Als u dezelfde klachten heeft, neemt u dan stappen om Euronext op haar verantwoordelijkheid te wijzen! Euronext wil tegenwoordig lliever dag en weekopties aanbieden. Die kennen een hoger volume en dus veel minder inkomsten voor de beurs. Hier de klachtenbrief zoals die door ons ontvangen is:

Geachte heer of mevrouw,

Zoals u weet zijn er momenteel diverse optieseries van AEX- en AMX-fondsen die maar lopen t/m maart of juni 2012. In verband met de huidige negatieve trend komen veel beleggers nu in de problemen omdat verder doorrollen niet mogelijk is. Ook op de lagere niveaus ontbreken thans vaak de door de steeds maar lagere koersen nodige series. Ik heb er met BinckBank over gebeld, maar van die zijde kreeg ik de (terechte) mededeling dat dit geen zaak voor hen is, maar voor Euronext. BinckBank bevestigde overigens wel dat dit probleem hen bekend is.

Mijn vraag aan u is of  dit een bewust beleid is van Euronext, en waarop gebaseerd? Ik neem aan dat u weet heeft van de problemen waarin optiebeleggers hierdoor thans (komen te) verkeren. Mede door de steeds hoger wordende margins.

Ik doe, mede namens vele optiebeleggers een dringend beroep op u om de betreffende optieseries zo spoedig mogelijk uit te breiden cq te optimaliseren, zodat beleggers hun opties alsnog op een bevredigende wijze kunnen doorrollen.

SVP uw antwoord.

Met vr.groet

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *