LADEN

Typ om te zoeken

Is China over en uit?

Laatste Nieuws

Is China over en uit?

Als ik een artikel op een collegasite moet geloven, is China als interessant beleggingsobject alweer voorbij. De beurs van Sjanghai is nu bijna 50% lager dan het hoogtepunt en er is genoeg andere sores in China om heel erg bezorgt over te worden. Toch gaat het idee dat China al weer helemaal over is voorbij aan het feit dat dat hier de nieuwe wereldmacht wordt neergezet. Natuurlijk zal het niet zonder ook zo nu en dan stevige correcties gaan. Dat was bij de opkomst van het Westen niet anders. Amerika kende ook haar diepe depressies. Toch is Amerika de machtigste staat ter wereld geworden en dat is ze nog altijd. Wie had dat kunnen denken in de jaren zeventig, toen Amerika verslagen was in Vietnam en de economie volledig op haar gat lag.
China heeft nu haar beurscorrectie en zal door de aardbeving, door de dure olie, door de vervuiling en door de enorme volksverhuizing die nu gaande is nog zat problemen kennen. Toch is juist NU het moment om te kijken naar interessante beleggingen. Ik zeg niet dat alles koopwaardig is, maar nu wegblijven omdat het allemaal zo eng is, is enorme kansen laten lopen. Een belegger moet niet bang zijn voor wat korte termijn koersschommelingen en moet zich daar zeker niet voor laten wegjagen. Er gaan de aankomende jaren enorme vermogens verdiend worden in China, echter niet door degenen die niet in durven te stappen.
Stap met beleid in en u kunt uw pensioen en familievermogen veiligstellen. Wat is beleid? Het is onder andere de beleggingsmethode van www.beursaccent.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *