LADEN

Typ om te zoeken

Ik heb dit nooit eerder gezien

Laatste Nieuws

Ik heb dit nooit eerder gezien

Toen het beurssentiment een tijd geleden nog normaal (niet eens echt positief) was, zocht ik vaak naar aandelen van bedrijven die écht forse winstgroei realiseren. Ik bedoel niet 20% of zo, maar echt groeipercentages zoals we een tijd geleden nog van Google gewoon waren. Iets van 35 á 40%. Als ik dan zo’n prachtig aandeel vond, dan kon het bijna niet anders of je moest daar minimaal 25 keer de jaarwinst betalen, maar nog veel vaker 30 of 35 keer. Met Google was dat trouwens niet anders. Mmmm….toch te duur, was iedere keer mijn conclusie.
Wat nu zo ongelofelijk is, is dat we deze week voor ons splinternieuwe ‘Super Rendement Rapport‘ drie aandelen hebben geselecteerd van bedrijven die enorme winstgroei realiseren én tegelijk ongelofelijk goedkoop zijn. We hebben een aandeel in zonne-energie ontdekt van een bedrijf dat dit jaar 59% winstgroei realiseert en waarvan voor volgend jaar 80% winstgroei wordt gerealiseerd. En zo’n aandeel kunnen we nu kopen voor 9,6 keer de winst. Dat is drie keer zo weinig als je een paar jaar geleden voor zo’n aandeel moest betalen! Ik weet niet hoe u dat ervaart, maar ik heb zoiets de afgelopen jaren nóóit gezien. Het recente verleden over dit aandeel leert trouwens, dat zodra het sentiment tegenover zonne-energie weer positief wordt, het aandeel binnen een paar maanden met 200% kan stijgen!
Ik kan hier dan ook maar één ding bij bedenken. Snel kopen en vervolgens rustig wachten tot een enorme stijging gaat worden ingezet.
Meeprofiteren van deze unieke situatie? Bestel snel het splinternieuwe ‘Super Rendement Rapport

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *