LADEN

Typ om te zoeken

700 miljard deal is rond

Laatste Nieuws

700 miljard deal is rond

De machtsovername door de bankiers is vrijwel rond. Paulson, die zelf een ex-CEO van één van de falende banken is, heeft een blanco cheque gekregen en mag in één klap de officiële geldvoorraad van de Verenigde Staten bijna verdubbelen. Het alternatief is volgens Bush nog veel erger…
Is dat echt zo? Is je ziel aan de duivel verkopen niet onderhand het ergste wat je kan doen?
De bankiers hebben nu de macht in de Verenigde Staten overgenomen. Immers gaat Bush het geld lenen bij de bankiers, die het uit lucht creëren en er dan gewoon 5% rente voor vragen. Ik heb me de hele regeringsperiode van Bush al afgevraagd hoe hij de macht van zijn bazen zou consolideren. Het antwoord is nu gekomen. Wie ook de volgende president wordt, de betalingen blijven wel komen, want de rente op de uit lucht gecreëerde gelden is groter dan de winst die ze ooit eerder maakten. Tevens is die volgende president met handen en voeten geboden aan die bankiers. Zodra de nieuwe president iets doet wat de bankiers niet aanstaat, onthouden ze hem de toegang tot het geld en dan komt Amerika economisch in de problemen.
Europa moet zo snel mogelijk met China en Rusland tot een monetair systeem komen om de macht van de dollar bankiers te breken. De dollar is immers gif. Chavez van Venezuela lijkt misschien is is misschien wel een nutcase, maar toen hij in de Verenigde Naties sprak over de zwavellucht van de duivel, zat hij er misschien niet eens zo heel ver naast.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *