LADEN

Typ om te zoeken

Ik beschermde mijn geld en vervolgens…

Laatste Nieuws

Ik beschermde mijn geld en vervolgens…

Net als mijn collega Jack Hoogland heb ik goud en zilver als spaargeld. Niet als belegging, maar als spaargeld vervanging voor Euro’s die ik niet vertrouw.
Het is daarom dat ik ook echt alleen echt goud en zilver wil hebben en geen papieren versies daarvan.

Het is ook zo dat ik dus niet speculeer op de waarde van goud en zilver.
Het gekke is nu dat juist mijn bezit van goud en zilver uiteindelijk mijn beste investering ooit geworden is. Niet alleen ging het in waarde enorm omhoog, maar ook had ik er gewoon door mijn maandelijkse inkopen een enorm grote positie in opgebouwd. Mijn goud verkocht ik al en daar kocht ik een nieuw huis/kantoor van. Mijn zilver heb ik aangehouden. Ondertussen ben ik weer goud en zilver aan het bijkopen.

Ik blijf dus van mening dat ik mijn spaargeld in de vorm van goud en zilver moet aanhouden en zeker niet in de vorm van euro’s.
De vraag die ik nu redelijk wat krijg, is of iemand met 10.000 euro spaargeld nu ook goud en zilver zou moeten kopen.
Die vraag is lastig te beantwoorden. Immers is belangrijk hoe snel iemand verwacht die 10.000 euro nodig te hebben. Een winkelier wil euro’s, geen goud. Is het geld waarvan u verwacht dat het jaren niet nodig is, dan is het in mijn ogen beter om goud en zilver aan te houden. Tenminste, zo doe ik het. Ik heb een diep wantrouwen richting de Euro. Naar mijn idee is het verzonnen geld dat door valsspelers verzonnen is en waarbij de valsspelers de regels dagelijks kunnen veranderen. Goud zelf is niet te vervalsen, maar rondom goud is er ook veel fraude mogelijk.

Daarom kies ik voor alleen het echte metaal. Helaas is de koersbepaling van het metaal ook een grote fraude. Daar valt gewoon niet aan te ontkomen. Zonder de koersmanipulatie zou goud (en zilver) in mijn ogen veel hoger noteren.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *