LADEN

Typ om te zoeken

Hoe zit het met uw pensioen

Laatste Nieuws

Hoe zit het met uw pensioen

Minister Kamp denkt dat het reëel is te verwachten dat de pensioenen in 2013 omlaag zullen gaan. U heeft heel uw leven er voor gewerkt, bent nu gepensioneerd en niet meer in staat iets aan uw inkomenssituatie te doen. Het zat er een keer aan te komen, maar u bent degene die uiteindelijk alsnog gaat merken dat het hele systeem in feite een mirage was.

Het was zo mooi bedacht, maar als je met nepgeld werkt, dan hou je ook een neppensioen over.
Toen we begin jaren zeventig de goud en zilverstandaard loslieten (laatste zilveren guldens werden in 1967 geslagen) lieten we in feite ook het systeem van wieg naar graf los.

Dat wilden we echter niet erkennen en ik moet zeggen, het bedrog heeft het lang uitgehouden en is nog altijd niet volledig ontmaskerd.
Die ontmaskering zal voor heel wat mensen een koude douche zijn, maar ons geldsysteem is één grote oplichting.

De Euro is pure oplichting.

U werkt er hard voor, de regering en de bankiers kunnen datzelfde geld met miljarden tegelijk uit het niets laten ontstaan. We hebben dan simpelweg in totaal ineens meer geld, waarmee in feite uw spaargeld dus minder waard is geworden.

Uw pensioen is mooi zolang er nog iets is, maar in feite is iedere maand weer mooi meegenomen. Euro’s worden namelijk uit het niets verzonnen, dus wat krijgt u eigenlijk aan pensioen? U krijgt monopoly geld dat gelukkig op dit moment nog wel door iedereen geaccepteerd wordt. Die acceptatie gaat een einde aan komen. Je kan immers niet ongestraft Euro’s bij blijven verzinnen. Hoe stom het volk ook is, uiteindelijk gaat zelfs de grootste idioot snappen wat er hier gaande is.

In het ergste geval volgende week woensdag al, in een wat gunstiger geval duurt het nog een jaar of tien voor bij iedereen het kwartje valt.

Ik vrees dat het systeem van verzonnen geld niet gedoemd is te verdwijnen. Het is voor bankiers en politici immers een te mooi systeem om kwijt te willen raken. Als echter de Euro het vertrouwen van het volk verliest, dan komt er gewoon een ‘nieuwe Euro’. Die nieuwe Euro zal weer een prachtig marketing gebeuren omheen gebouwd worden, met verboden richting andere zaken die een bedreiging voor de nieuwe Euro kunnen zijn. Het is echter hetzelfde systeem, maar slechts een nieuwe munt die u mag aanschaffen tegen bijvoorbeeld 4 oude euro’s tegen één nieuwe.

Hetzelfde bedrogsysteem in een nieuw jasje.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *