LADEN

Typ om te zoeken

Het technische goud plaatje

Laatste Nieuws

Het technische goud plaatje

Goud wordt verhandeld in Dollars, maar wij leven in Euro-land. Heeft het voor ons dan zin om in Dollars naar goud te kijken? Ik zelf kijk naar goud eigenlijk vooral genoteerd in Euro’s. Immers dat is de ‘echte’ waarde… voor ons.
Wij wonen nu eenmaal in Euroland.

Kijk ik naar het technische plaatje rondom goud, dan moet ik toegeven dat het er technisch nu niet lekker uitziet. We hebben namelijk in de grafiek een dubbele top gemaakt.
Technisch gezien is dat een enorme waarschuwing.

Wie dus goud heeft gekocht om geld in Euro’s gerekend te verdienen, moet ernstig overwegen of het nu even uit goud stappen niet te overwegen is.

Wie echter goud kocht als veiligheid, omdat de Euro en Dollar niet meer vertrouwd worden, die koopt bij de daling liever goud bij, dan dat er winst genomen wordt en vervolgens heel het vermogen in onveilige euro’s op een ook onveilige bankrekening staat!

Het mag u hopelijk duidelijk zijn, dat ik de Euro en Dollar niet meer vertrouw en liever goud heb, dan dat ik een rekening vol met verzonnen Euro’s in bezit heb. De Euro is immers een illusie. Het is puur bedrog, ons opgedrongen door onbetrouwbare bankiers en politici. Het is hun manier om ons keihard te laten werken voor Euro’s die ze zelf simpelweg uit lucht laten ontstaan. Ik begrijp simpelweg onderhand niet meer waarom heel het volk zich zo in de luren laat leggen!
Ben ik nu zo slim, of is de rest zo dom?

Morgen een vervolg op de goudprijs.

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *