LADEN

Typ om te zoeken

Goudrapport beschikbaar

Laatste Nieuws

Goudrapport beschikbaar

Het is alweer bijna een jaar geleden dat collega Maarten Verheyen zijn Goudrapport schreef. Een rapport dat veel stof deed opwaaien, omdat het heel duidelijk aangaf waarom goud de laatste jaren winstgevend was… en overigens nog altijd is, maar een rapport ook dat achteraf gezien vreselijk slecht getimed was, omdat direct na het uitkomen goud een paar maanden lang in de dipje raakte. Toen leek het even of Maarten misschien niet gelijk had. Ondertussen weten we dat hij wel degelijk gelijk had, alleen de beurs was even een paar maanden behoorlijk van slag omdat grote marktpartijen in de crisis echt alles van de hand moesten doen. Dat verstoorde de markt op de korte termijn op een ongekende manier.
Ondertussen zijn we een jaar verder. Nu weten we dat het ongelofelijk hoge bedrag dat Maarten noemde als totaal voor de kredietverliezen veel te laag ingeschat was. Maarten ging uit van misschien wel 2000 miljard aan verliezen. Toen was dat een extreem hoog bedrag dat bijna te belachelijk voor woorden leek. Nu weten we dat de verliezen ondertussen al 50.000 miljard zijn. Dat de beurs dus vreselijk van slag was, is geen toeval geweest.
Daarmee is het argument voor goud alleen maar sterker geworden. Bescherm daarom uw inkomen en uw vermogen met goud.
U kan het goudrapport gratis krijgen als u een abonnement neemt op de weekbrief van Beurz.com. Kijkt u op: http://beurz.com/goudrapport/ 

Een goudrekening openen kunt u hier doen

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *