LADEN

Typ om te zoeken

Facebook wil het u makkelijker maken

Laatste Nieuws

Facebook wil het u makkelijker maken

Facebook wil het u makkelijker maken door uw gegevens wat sneller met anderen te delen, zodat u een prettiger surfervaring zult hebben. Netjes advertenties die gericht zijn op uw interesses en ook onderwerpen gerangschikt naar wat u interessant lijkt te vinden. Ook zullen accounthouders makkelijker per E-mail benaderd kunnen gaan worden.
Ze doen dat uiteraard allemaal voor u.
Ja, en als u drie jaar vliegen vreet groeien er vleugeltjes op uw rug zodat u zelf naar lala-land kunt vliegen.
De enige reden waarom Facebook dit doet, is de omzet verhogen, verkeer genereren en Facebook dus nog interessanter voor partners maken.
Facebook is nu beursgenoteerd en moet ieder kwartaal beter presteren. Ze hebben een valse start gemaakt en nu ook blijkt dat het huidige model voor adverteerders niet zo interessant is zullen ze wat willen veranderen. De enige verandering die voor Facebook interessant is, is de gegevens van de accounthouders makkelijker toegankelijk maken voor derden die er voor willen betalen.
Uw privacy? Ach kom nu toch, met welk recht heeft iemand die zijn hele hebben en houwen op Facebook zet recht op privacy?
Dat is als in een glazen huis gaan wonen en dan vervolgens klagen dat de buren naar binnen loeren.
Facebook gaat de regels rondom de privacy wetgeving oprekken. Ze moeten wel, want zonder dat is het in feite een doodlopende weg die ze ingeslagen zijn. Hoe populair Facebook ook is, het verdienmodel is op dit moment vrij mager en vooral heel onzeker. Er hoeft maar iemand net zoiets te verzinnen en ineens aan te slaan en het is over en uit. Vraag Hyves maar…

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *