LADEN

Typ om te zoeken

ECB gaat ingrijpen in het geldsysteem

Laatste Nieuws

ECB gaat ingrijpen in het geldsysteem

Het IMF gaf het deze week al als een soort opdracht aan de ECB aan. De ECB moet ingrijpen in het Euro geldsysteem, want de inflatie in de Eurozone is volgens het IMF te laag. Dat is voor bankiers en regeringsleiders een probleem.
Op die manier blijft de echte waarde van de schulden te hoog en dat is niet goed voor de banken en regeringen.
Men wil inflatie omdat daarmee de partijen met de grootste schulden het beste af zijn. Dat zijn de banken en de regeringen.
Duitsland wil de geldpers niet aanzetten uit angst voor een herhaling van 1923. Toen ontstond er een hyperinflatie omdat op een gegeven moment niemand nog vertrouwen in de munt had.
In feite is een lage inflatie een prachtige zaak… Voor ons.
Inflatie is namelijk iets onnatuurlijks en is alleen maar nodig om een oneerlijk geldsysteem in stand te houden. Het feit dat ze nu net doen alsof alleen inflatie ons nog kan redden is waanzin.
Alleen een eerlijk geldsysteem kan ons nog redden. Het creëren van inflatie door het bijdrukken van enorme hoeveelheden geld is het stelen van uw pensioen en spaargeld. DAT is wat inflatie is! Ze willen het via inflatie van u stelen zodat ze hun schulden over uw rug heen kunnen aflossen.
Ze moeten er nu nog een mooie draai aan geven, maar we worden bedonderd en bestolen. En helaas, we laten het nog gebeuren ook. Wat kunt u er het beste tegen doen?
– Geen vermogen in fiat munten aanhouden
– Doelbewust enorme schulden aangaan (maar dat is een manier van leven die u mogelijk niet ligt. Uiteindelijk leidt het tot een faillissement of u overlijdt met enorme schulden)
– Goud en zilver aanhouden (in het buitenland)
– Productiemiddelen of grond als bezit aanhouden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *