LADEN

Typ om te zoeken

450 euro in vijf minuten verdienen

Bedrog en fraude

450 euro in vijf minuten verdienen

De aanbieders van FX trading gaan heel ver om u als particuliere belegger zo gek te krijgen om ook in zee te gaan met hen.
Er zijn voorbeelden te geven van mensen die 7100% verdienen in een etmaal. Of 450 euro in een paar minuten.
Wat ze er niet bij vertellen is dat een week later dezelfde bedragen, en een beetje meer, weer verloren werden. Dat alleen al in Nederland duizenden beleggers letterlijk hun vermogen in enkele weken zagen verdampen, omdat de realiteit is dat het vaak kleine winsten en grote verliezen zijn.
We horen van de FX trading aanbieders alleen de prachtige verhalen.
En er zijn er enkele die het nog heel goed doen… De meesten echter moeten al na enkele maanden constateren dat hun systeem niet (meer) werkt.
Mijn vermoeden is dat de grote banken computersystemen hebben die leren hoe en wanneer geautomatiseerde systemen van anderen werken. Dat ze daar vervolgens dus op inspelen, zodat de marges kleiner worden en uiteindelijk ELK geautomatiseerd systeem verslagen kan worden door de veel snellere systemen van de banken.
Het is nu nog weer een complottheorie en ik kan niet bewijzen dat die zelflerende systemen ook echt bestaan. Ik constateer echter dat IEDER volledig geautomatiseerd FX handelssysteem na verloop van tijd slechter gaat presteren. Ik kan dat alleen maar verklaren met het feit dat de tegenpartij er op begint te anticiperen. Door hun snellere computers kunnen ze betere quotes halen en je systeem blijkt gewoon niet in staat om tegen de gewenste koersen de beoogde posities in te nemen.
De klant is de dupe. Die ziet aanvankelijke leuke winsten omslaan in structurele verliezen.
De FX markt een eerlijke markt? Kom nu toch, de grote banken zijn je tegenspelers! Die grote banken hebben nog nooit eerlijk gespeeld. Deze markt is tot op heden één grote black box en de banken hebben er vrij spel. Het is niet de vraag of de zaak doorgestoken kaart is, het is de vraag hoe ze het hebben gedaan.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *