LADEN

Typ om te zoeken

Dit bedrijf is 400% meer waard (2)

Laatste Nieuws

Dit bedrijf is 400% meer waard (2)

Het is alweer een jaar geleden (22 mei 2007) dat ik begon met een artikel en een werving voor BeursAccent met die strekking.
Hoe staat het er nu mee, want u leest ongetwijfeld wel vaker van die prachtige voorspellingen en prachtige toekomstige winsten. Meestal hoort u er niets meer over, want het was dan weer gebakken lucht.

Nu, ik kan u zeggen, we staan nu al op 70% winst en de vooruitzichten van die uiteindelijke 400% zijn alleen maar beter geworden.

De ‘grootspraak’ van toen is waargemaakt. Beleggers die een jaar geleden de keuze maakten hebben het met 70% rendement op de investering al heel erg mooi gedaan.
Let wel, we praten hier over een investering in aandelen. We hebben vorig jaar al aangegeven, het kan een paar jaar duren, maar die 400% gaan we gewoon voor.

Het bedrijf heeft claims in wat we in de aankomende BeursAccent nieuwsbrief zullen uitleggen als een potentiële klapper van ongekende omvang. Misschien hoorde u al eens van de ‘Bakken formatie"? Dat is in Amerika nu de hit en hype. Die hele Bakken formatie wordt in de schaduw gesteld van wat er nu gaande is in een ander deel van Amerika.
Het is nu nog vrij hush hush, maar dat zal niet lang meer duren als datgene wat hieronder beschreven staat binnenkort door andere bronnen bevestigd gaat worden.

Wat is er aan de hand?
Een professor heeft onafhankelijk onderzoek uitgevoerd in een bekken in de VS.
Een bekken waar al bijna 150 jaar olie en gas gewonnen wordt. Iedereen dacht echter dat het daarom al wel grondig onderzocht zou zijn. Waar echter niemand aan dacht, was dat heel dat bekken nog ooit met de laatste moderne middelen was onderzocht.
Het maakt nogal wat uit in welke tijd een onderzoek is gedaan. De techniek was 50, 30 en zelfs slechts 10  jaar geleden niet te vergelijken met wat we nu beschikbaar hebben. Wat we hier hebben, is een bekken dat al 150 jaar aangeboord wordt. Iedereen dat daarom dat dit bekken nu oninteressant zou zijn.
Echter niet alleen het onderzoek naar energie voorraden is beter geworden. Ook de technieken om bestaande voorraden rendabel te kunnen delven is enorm veel beter geworden. De huidige techniek stelt ons in staat veel meer olie en gas uit een bron te onttrekken als dat vroeger mogelijk was.
Kortom, twee ingrediënten die er samen voor bleken te zorgen dat er onder ieders neus in Amerika een enorme voorraad aan energie onzichtbaar lag te zijn.
 
Tot voor zijn onderzoek werd gedacht dat slechts hooguit nog twee biljoen (Europese maat, Amerika heeft het over triljoen) vierkante voet aan gas economisch omhoog gehaald zou kunnen worden. Een prachtige voorraad, maar wereldwijd gezien wordt niemand er echt warm van.

Het onderzoek van de professor toont aan dat we het nu hebben over een hoeveelheid van MINSTENS 50 biljoen vierkante voet aan gas die economisch uit dit bekken gewonnen kan worden. 50 biljoen is daarbij nog zeer terughoudend geschat!

Tenzij hij zich vreselijk vergist heeft, hebben we het hier over een hoeveelheid energie waarmee heel Amerika twee jaar kan doen. Een hoeveelheid energie die er wereldwijd dan ook werkelijk toe doet. Ik zie niet in waarom deze deskundige zich zo enorm vergist zou hebben en daarmee zijn eigen loopbaan op het spel zou zetten. Het is echter wel dat we op bevestiging van andere onderzoekers moeten wachten voor definitief de vlag uit kan gaan.

Waarom is dit zo belangrijk?
Laat nu toevallig net ons 400% bedrijf in dit bekken al verschillende claims hebben…

Toeval?

Neen, het was hun strategie al meer dan tien jaar om claims te verkrijgen in alle interessante bekkens die Amerika rijk is.
Die strategie gaf ze de mogelijkheid claims te kopen tegen prijzen die we nu onwerkelijk kunnen noemen. Sommige claims zijn in enkele jaren tijd in prijs verduizendvoudigd. Van een klein bedrijfje dat tien jaar in de schaduw van anderen overal in Amerika claims tegen bodemprijzen opkocht, zijn ze nu de grootste claimhouder geworden en hun marktkapitalisatie is ondertussen ook al tussen de 25 en 35 miljard dollar te vinden.

Dit aandeel gaat mijn koersdoel van 400% wel bereiken. Niet de aankomende maand, maar wel de aankomende jaren. Het maakt uiteraard deel uit van de BeursAccent portefeuille.
Het is in mijn privé portefeuille mijn grootste individuele positie die ik op dit moment aanhou. Het is daarom niet zo gek dat ik zeg dat het met de beleggingen de laatste twee jaar wel erg leuk gaat.

U kan nu nog altijd meeprofiteren van een strategie die zich bewezen heeft.

U heeft al een heel interessant jaarabonnement vanaf slechts 349 euro. Gezien de resultaten is dat een prijs ‘voor de geef’. Als ik dit zou doen om er rijk mee te worden, dan zou ook de prijs voor het professional abonnement vele malen hoger moeten liggen.

Onze service geeft u slechts gemiddeld drie transacties per maand en ik garandeer u, ze is vreselijk saai. Winstgevend, maar saai.
U moet een keer gaan kiezen, beleggen met show, of beleggen voor het rendement.
Het is gebleken, het gaat helaas niet samen.
Zoekt u show, met iedere dag updates, posities, spannende verhalen en regelmatig een bijeenkomst op een dure locatie, dan helaas, ik kan en wil u dan niet bedienen.
Die show zou ten koste gaan van de tijd nodig voor onderzoeken en analyseren. Geen show dus, maar een saaie service puur gericht op uw winst.

Onze simpele strategie is zo succesvol, dat al heel veel professionals ook een abonnement bij ons afnemen. Ze wilden vooraf niet geloven dat slechts drie transacties per maand genoeg zijn om zulke mooie resultaten te halen. In feite is drie transacties per maand nog te veel, maar we willen niet ’te’ saai gaan worden.
We namen daarbij voor het laatst eind 2006 verlies op ingenomen posities. Daarna waren het alleen maar winstgevende posities die we gesloten hebben!

Hoe lang wacht u nog?
Vorig jaar was een fantastisch jaar. 2008 moet in feite in mei nog altijd beginnen. De beurzen zijn namelijk begin 2008 wereldwijd zwaar in mineur geweest. Als buy and hold service hebben wij daar dan ook last van. We zitten nu eenmaal long in aandelen.
Vrijwel alle abonnees staan, wanneer ze ook abonnee werden, op dit moment op een mooie winst. Er zijn er die op een fantastische winst staan, maar die doen dan al meer dan een jaar mee.

Kijkt u hier voor meer informatie over www.beursaccent.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *