LADEN

Typ om te zoeken

Citi weet wel een oplossing

Laatste Nieuws

Citi weet wel een oplossing

Willem Buiter van Citi Group weet wel een manier om de Euro te redden. Alle inwoners moeten 10% inleveren om de Euro te redden! Daarbij moet de AOW naar 70 en zal de hypotheekaftrek verdwijnen.
Wat hij daar mee eigenlijk zegt, alleen zo ziet hij het niet, is dat bezittingen van burgers worden gestolen door politici en banken om hun corrupte en misdadige geldsysteem te kunnen voortzetten.
Zo’n schaamteloze diefstal van pensioengeld is niet nieuw. Recent gebeurde dat in Argentinië, en heel erg recent in Hongarije.
Wat Willem Buiter pertinent niet als alternatief wil zien, is dat heel het geldsysteem op de schop gaat. Die weg is bij hem niet in beeld, omdat hij zo niet opgevoed is.
Voor hem is het criminele geldsysteem de norm en vanuit dat uitgangspunt gezien is stelen van de bevolking geen enkel probleem. Daar is immers heel het geldsysteem op gebouwd.
Kan het dus anders?
Ja!
Gaat een verandering pijn doen?
Ja.
Gaat in de euro en het huidige geldsysteem pijn doen?
Ja.
Het gaat dus hoe dan ook pijn doen. Kunnen we daarom dan niet beter overstappen op een eerlijk geldsysteem waarbij het fiat systeem ten grave wordt gedragen?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *