LADEN

Typ om te zoeken

BeursAccent werving

Laatste Nieuws

BeursAccent werving

Vanuit een abonnee van BeursAccent en toevallig gisteren ook vanuit een Beursbox abonnee kreeg ik de vraag waarom ik eigenlijk zo weinig aan werving voor mijn eigen BeursAccent service doe.
Hoewel zeker niet alles in portefeuille op winst staat, is de BeursAccent abonnee zeer tevreden over de service en daarbij leert hij nog veel over beleggen en de economie.
De abonnee heeft een punt. Ik beschuldigde Apple er vroeger altijd van dat ze hun kwaliteitsproduct (de Macintosh computer) niet goed aan het promoten waren omdat ze dachten dat kwaliteit zichzelf wel verkocht. Dat doet het echter niet. Zelfs kwaliteit heeft goede marketing nodig. Apple heeft dat op een gegeven moment begrepen en de rest is geschiedenis.

Misschien komt het omdat BeursAccent van mezelf is. Ik schreef al eens, ik ben eigenlijk een slechte verkoper, want mijn zolder staat vol met tweedehands spullen die ik eigenlijk zou moeten verkopen, ware het niet dat ik daar blijkbaar niet zo goed in ben.
BeursAccent staat in feite bij mij ook een beetje op zolder. Letterlijk overigens, want ik voer het bedrijf in zowel mijn oude als mijn nieuwe huis vanaf ‘zolder’.
Daarbij doe ik mezelf geen plezier, want ik zou veel meer omzet kunnen maken met een betere marketing, maar misschien zou ik beleggers er ook meer plezier mee doen als ik deze unieke service wat meer aandacht zou geven.

Het is echter een service die nogal ‘anders’ is. Het is bijvoorbeeld een service die geduld vergt. Ik heb bijvoorbeeld in portefeuille nog wel wat posities die al in 2007 zijn ingenomen. Daar doe ik dan af en toe een mutatie op zodat nieuwe abonnees ook nog in kunnen stappen, maar het houdt in dat bepaalde posities al vier jaar in portefeuille zijn.
Wetende dat de meeste particuliere beleggers er al binnen drie jaar weer mee ophouden, houdt dat in dat ik ver over de horizon van veel beleggers heen ga. Misschien dat ik daarom wat minder hard durf in te zetten op BeursAccent. De belangrijkste reden is echter, ik zei het al, dat ik niet zo’n goede verkoper van eigen producten ben.

Kijkt u hier om meer te weten te komen over www.beursaccent.nl

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *