LADEN

Typ om te zoeken

Beurs leeft op vanwege hoop

Laatste Nieuws

Beurs leeft op vanwege hoop

Alle AEX index beursfondsen sloten gisteren hoger, zelfs TNT Express dat een winstwaarschuwing gaf. Sentiment is een raar ding.

In mijn ogen is de crisis alleen maar erger aan het worden en worden steeds meer mensen zich bewust van de onhoudbaarheid van het systeem, maar dan gaat gisteren de beurs gewoon weer omhoog op ‘hoop’. Ook Wallstreet sloot hoger op basis van ‘hoop’.
Een hoop stront dan misschien, maar veel beter is de puinhoop niet die we her en der mogen aanschouwen. België geeft garanties af die groter zijn dan heel de staatschuld die ze al hebben, portugal haal de doelstellingen niet, Griekenland haalt de doelstellingen niet, Ierland zit shokking klem, Italië is aan het kwakkelen, In Spanje zijn de lokale overheden failliet, de ECB wil banken weer onbeperkte geldsteun geven. Hoe lang geloven consumenten nog in dat monopolie geld dat we ‘Euro’ noemen? Ik sta er werkelijk versteld van dat het volk zo lang vertrouwen houdt in de oplichters die deze grootste ponzi oplichting ooit in stand houden. Zeg in de toekomst nooit dat je het niet zag aankomen, want deze trein rijdt al heel lang aan de rand van de vulkaan. Het punt is, het is zo zonde. De economie loopt nog heel aardig. Het is echter dat politici en bankiers de zaak bedonderen. Politici geven structureel te veel uit omdat ze die belofte hebben gedaan o verkozen te worden en bankiers zijn de bedriegers die hun falen op kosten van de belastingbetalers brengen, terwijl ze zelf met enorme onverdiende bonussen gaan lopen.

Wat gaat er bijvoorbeeld gebeuren met de bonussen die enkele maanden geleden aan Dexia bankiers zijn verstrekt? Niemand kan toch volhouden dat die goed werk verricht hebben?

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *