LADEN

Typ om te zoeken

Amerika onder vuur van China

Laatste Nieuws

Amerika onder vuur van China

Volgens Josh Brown wordt Amerika door China aangevallen via de Reverse Mergers.
Dit omdat enkele bedrijven fraude pleegden.
De vraag is nu of het serieus een aanval is, of dat slechts enkele ondernemers een fraude kans zagen en deze aangrepen.
Kijken we naar de economische impact, dan staat de schade door de Chinese fraude tot geen enkele verhouding met de schade die de banksters veroorzaakt hebben. Deze analist maakt zich weer eens druk over een splinter, terwijl die balk in zijn oog die er door bankiers is gestopt nog gewoon op zijn plek zit.
Het is echter ‘handig’ om de schuld voor financiële misère in buitenlandse handen te leggen. Daar zijn Amerikanen goed in, getuige ook de olieramp in de Golf van Mexico.

De fraude met die Chinese aandelen is hondsberoerd, maar Amerika bood die kans tot fraude. De adviseurs die de Chinese ondernemers de tips gaven, kwamen uit Amerika.
Daarmee zijn die Chinese ondernemers nog altijd schuldig, maar waarom daar alleen focus nu leggen, terwijl ondertussen de banken nog gewoon doorgaan met de gigantische fraude waarmee ze heel de economie om zeep aan het helpen zijn?

De grootste terroristen waar Amerika mee te maken heeft, zijn de banksters, dan de overbetaalde slechts functionerende CEO’s en andere topmannen, dan de ongehoord domme politici, dan Al quaida, vervolgens incompetente lokale politici en als we heel veel verder kijken dan zien we ver weg de verhoudingsgewijs kleine fraude met Reverse Mergers in beeld komen.

Toevallig heb ik zelf veel last van die fraude, want enkele van mijn TempleTom aandelen staan nu ook onder verdenking. Het gaat echter ‘slechts’ om tientallen tot honderden miljoenen. Veel geld, maar niet de biljoenen die de banksters als schade veroorzaakten en de biljoenen die Al Quaida ondertussen al gekost heeft. Amerika wil de aandacht afleiden en China tot de boeman maken. Immers is China wel het grootste gevaar, maar alleen maar vanwege de toenemende economische kracht die ten koste van Amerika gaat. De Reverse Merger fraude is slechts een stok waarmee China geslagen kan worden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *