LADEN

Typ om te zoeken

Amerika is nog nummer 1

Laatste Nieuws

Amerika is nog nummer 1

 

Amerika is de nummer 1… maar China is de grootste autofabrikant, is de nummer 1 mijnoperator, is grootste maker van goederen van de wereld, is de grootste exporteur in de wereld… Waarom is Amerika nog nummer 1? Eigenlijk vooral omdat haar bevolking gemiddeld nog zo rijk is en zo veel verdiend ten opzichte van de gemiddelde Chinees EN omdat in Amerika de financiële sector zo enorm groot is. Haal al dat geldschuiven uit de cijfers en Amerika is nog slechts de nummer twee van de wereld.
Vegas is groot, maar Macau is groter. New York en Hollywood bieden veel te winkelen, maar alleen de stad Shanghai kent al twee winkelcentra die groter en mooier zijn! In China gaan de lonen fors omhoog, in Amerika dalen de lonen… Amerika heeft 1,6 miljoen soldaten. China heeft er 2,2 miljoen. De militaire technologische achterstand die China had is ze hard aan het inlopen. Ook China heeft ondertussen een eigen stealth fighter en zeer goede tanks.

Waar Amerika nu wel onbetwist nummer 1 in is, is de hoeveelheid schuld. Met name de hoeveelheid schuld die ze bij China hebben. China heeft hiermee Amerika bij de strot. De enige manier voor Amerika om daar vanaf te komen is de dollar waardeloos te laten worden. China heeft dan in feite waardeloze schulden in handen, maar Amerika heeft dan ook een probleem, want haar dollars kan je dan bijna niets meer mee kopen.

Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *