LADEN

Typ om te zoeken

700 miljard bail out

Laatste Nieuws

700 miljard bail out

Het originele plan was slechts drie pagina’s groot. Vervolgens gingen politici eisen stellen, want de nood was zo hoog, hier kon wat gehaald worden. Wat ‘haalden’ die politici dan binnen waardoor het ineens een plan werd van maar liefst 442 pagina’s? Deels wordt nu (om de Democraten te paaien) een aantal groene energie vormen extra gesubsidieerd.
Verder worden nu een aantal sectoren en bedrijven getrakteerd op extra belastingvoordelen. Zo worden houten speelgoedpijlen voor kinderen nu minder zwaar belast… Ja, tot op dat niveau is er onderhandeld. Waarom? Het bedrijf dat daar van profiteert, is gevestigd in het district van Democrate Nancy Pelosi.
Het is daarmee een kerstboom bailout geworden. Ook zaken die totaal niets te maken hebben met de bailout zullen nu voordeel hebben van dit plan.
Overigens zal de Amerikaanse belastingdienst ook profiteren. Ze krijgt meer geld en nog meer bevoegdheden. De vrijheden in Amerika worden met iedere wetswijziging verder afgenomen. De IRS mag nu zelfs bedrijven oprichten waarmee ze andere bedrijven wil uitlokken tot belastingontduiking. Dat mag nu dus ook in Amerika. Zo kunnen ze zich voordoen als een accountant firma en particulieren adviseren en uitlokken tot belastingontduiking. Wie er intrapt, kan zware boetes en gevangenisstraf krijgen. Dat je in feite daarmee vogelvrij bent, lijkt niemand zich te realiseren. Immers als uw accountant u een voorstel doet, dan verwacht u dat dit een eerlijk en legaal voorstel is. Hij/zij is immers iemand die er verstand van heeft.
In Amerika gaat het allemaal veranderen. Belastinggegevens komen ook volledig vrij voor justitie. De gegevens komen zelfs beschikbaar voor lokale politie funktionarissen.
Amerika gaat st3eeds meer op Oost Duitsland lijken en vrijwel geen Amerikaan die dit doorheeft.
Overigens… hoe staat het er in België en Nederland voor? Ook hier gaan we tot steeds braaf akkoord met iedere verdere beperking van vrijheden? Dit gaat ons nog bijten in de toekomst!

Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *