LADEN

Typ om te zoeken

200 miljoen gewonnen en uit huis weggevlucht

Laatste Nieuws

200 miljoen gewonnen en uit huis weggevlucht

Een Engels echtpaar was de ‘gelukkige’ winnaar van de hoofdprijs in een grote loterij. Maar liefst 200 miljoen euro werd op hun rekening bijgeschreven.
Eerst dachten ze er nog over om het anoniem te houden, maar eerlijk duurt het langst. Ze hebben dus in de vrienden en familiekring bekendgemaakt dat ze deze enorme som geld gewonnen hebben.

Toen begon voor hen de ellende.

Honderden, neen duizenden brieven met verzoeken om geld. Constant mensen aan de deur om geld. Steeds op alle mobiele telefoons van de gezinsleden gebeld worden… om geld.
Het gezin is nu naar Spanje gevlucht. Het was in Engeland niet meer uit te houden.
Weet dus wat u wenst als u meedoet met de loterij.
Deze mensen waren waarschijnlijk zielsgelukkig geweest met 1 miljoen. Dan hadden nog 199 andere gezinnen ook gelukkig kunnen worden gemaakt met 1 miljoen. Beter nog was een bedrag van 100.000 geweest en dan duizenden gezinnen gelukkig maken.
Nu is er één winnaar van een astronomisch bedrag en ze zullen de dag dat ze wonnen nog lang als een nachtmerrie die niet op wilde houden ervaren.

– Voor mij was al heel lang geleden duidelijk dat geld winnen niet de weg is om te lopen. Ik doe dus uit principe niet mee aan loterijen. Ik werk liever voor mijn geld… of beter nog… laat mijn geld voor me werken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *