LADEN

Typ om te zoeken

Koopwaardige sector

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Koopwaardige sector

Wanneer moet je als belegger een kans aangrijpen?
Moet je wachten tot de markt sterk is en dan hopen dat de economische trein nog lang zo hard door gaat rijden, of durf je al in te stappen als het sentiment nog negatief is, maar de eerste tekenen wijzen op een trendverandering?

Beleggers die zich nu oriënteren op de vastgoedmarkt in Nederland behoren tot het type beleggers dat de durf heeft om in te stappen als anderen nog weifelen.
Ik schreef eerder deze week al dat zelfs de Rabobank weer een voorspelling durfde te doen. Ze waren daar mee gestopt omdat ze het al jaren mis hadden. Blijkbaar hebben ze al genoeg vertrouwen dat ze nu toch weer een voorspelling aandurven. Maar daarmee is de markt nog niet geholpen. Er zijn handelende mensen nodig die de omzetten realiseren.
De durvers die op prachtige koopniveaus lef tonen en die straks de beloning gaan krijgen als de markt serieus gaat aantrekken en beleggers in steeds grotere getale de markt weer durven te betreden.
Dan kunnen de huidige durvers gaan cashen.
Maar voor u in een voor u onbekende markt gaat stappen, is het goed u te oriënteren.
Op 14 oktober daarom een gratis voorsessie in Best voor een (Engelstalig) seminar dat de Engelse “Secret Millionaire” vastgoedkoning in november in Nederland komt geven.
Als u interesse heeft in een eventuele stap in vastgoed beleggingen, dan is dit interessant voor u.
Kijkt u hier voor meer informatie.
Denk er aan, vol is vol en de Nederlandse vastgoedmarkt is in jaren niet zo interessant geweest.
Te lang wachten met uw stoel reserveren kan betekenen dat uw kans verloren gaat.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *