LADEN

Typ om te zoeken

Ik neem het eindelijk serieus

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Ik neem het eindelijk serieus

In mijn NEO Finance account heb ik lang lopen stunten. Soms omdat ik een video wilde maken en het dan wilde laten zien, soms ook vanuit speculatie overwegingen.
Die tijd is voorbij. Ik werk nu aan de verbetering van het rendement.
De resultaten daarvan worden zichtbaar. Enkele weken geleden zat ik met heel de portefeuille nog op 11,5% rendement, terwijl ik nu 12,13% haal.
Stukje bij beetje neemt het rendement dus toe.
Het ligt er aan dat ik leningen afsluit met hogere rentes, maar ook minder risico neem.
Toch koop ik nog altijd speculatieve tweedehands leningen, alleen heb ik er een iets gelukkiger hand in dan in het verleden. Ik weet nu waar ik op moet letten om het risico te verminderen. Kocht dan ook verschillende leningen met aanzienlijke kortingen die snel daarna weer begonnen met aflossen. Op dat soort leningen kan ik dan een rendement halen van 200%, soms wel fors meer dan dat. Zoiets helpt me dan ook het rendement verder omhoog te brengen, alleen zal je het resultaat pas veel later gaan zien. In die zin heb ik hoop op een nog hoger rendement in de toekomst.
De inzet van Artificial Intelligence zorgt er voor dat NEO Finance toewerkt naar een netto rendement van tussen de 10% en 12%. Uiteraard geldt dat alleen voor leningen die al boven die rente uitkomen.
De meest veilige leningen halen dat rente niveau niet, maar daar krijg je dan wel voor dt de meeste leners netjes afbetalen.
Neem nu ook een account via deze site.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *