LADEN

Typ om te zoeken

IEX Beleggersdag

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

IEX Beleggersdag

FxFlat soonsorde daytrading lezing

Afgelopen vrijdag was ik speciale gast van FxFLAT bij de IEX Beleggersdag in Bussum.
Nu is Bussum de geboorteplaats van twee van mijn overgrootouders, dus alleen daarom al leuk om even terug te zijn. Ik heb ze beide nog goed gekend. Mijn overgrootvader overleed toen ik 21 was.
Maar de beleggersdag, hoe was dat?
Heel leuk. Ik heb ook veel bekenden gezien.
Mijn collega’s Jan Robert Schutte , Aloys Mattijssen en Harrie Klip waren er en uiteraard ben ik regelmatig op de stand van FxFlat geweest.
Backstage heb ik een lang gesprek met Royce Tostrams gevoerd. Ik had hem al bijna twintig jaar niet meer gezien. Ooit ging een medewerker van mij over naar zijn bedrijf. Ik heb ook Willem Middelkoop nog even gesproken. Een man met een visie, daar hou ik gewoon van. Had ik ondertussen ook al 11 jaar niet meer in persoon ontmoet. (Ik ga te weinig naar dat soort events) Tot mijn verrassing was ook het team van FinancialStockdata.com er aanwezig. Leuke verrassing. Ik volgde ook een lezing van beleggerscoach Nico Bakker.
Nico had een prachtige reactie op een in mijn ogen lullige vraag van een andere bezoeker.
Nico heeft namelijk een prachtig beleggingssysteem wat hij promoot. Maar hij geeft ook aan dat hij coach is. Hij is zelf niet echt een klassieke belegger.
De vraag uit de zaal was… Hoe rijk ben je zelf met je systeem geworden…
Het antwoord van Nico: Zoals gezegd, ik ben coach. Ik ben zelf niet zo geschikt als trader. Een voetbalclub kan kampioen worden, maar dat wil niet zeggen dat de coach de beste voetballer is… Ik ben de coach die beleggers de beste beleggers kan maken. Maar zelf zit ik anders in elkaar.
Ik vond het een heel mooi antwoord. Immers is niet iedereen ‘de beste belegger’. maar je kan wel een goede coach voor beleggers zijn. Menig topbelegger heeft zijn opleiding bij Nico gevolgd. Het was volgens mij voor het eerst dat ik Nico sprak. Hij kende me nog van mijn tijd als één van de twee optiespecialisten.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *