LADEN

Typ om te zoeken

Holland Gold Goud Event

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Holland Gold Goud Event

Ik was vrijdag bij een goed georganiseerd goud event van Holland Gold.
Goede sprekers en een degelijk verhaal.
De vraag is wel of de kern van dit verhaal wel bij een goudbedrijf hoort, maar dat is hun keuze.
Holland Gold mag bijvoorbeeld niet meer naar het theater in Leusden komen. Daar hielden ze hun vorige event en daar willen ze de onderwerpen die besproken worden niet meer in het theater hebben.
Is het dan zo controversieel?
Ja, gek genoeg wel. Vanuit de zaal veel bijval voor wat ik zelf FvD standpunten vind. Dat zijn pertinent mijn standpunten niet.
Het ging vrijdag onder meer over Oekraïne, Gaza, over klimaatmaatregelen en over leugens die nu waarheid geworden zijn waardoor de wetenschappelijke waarheid nu de leugen is geworden.
Dat zijn gevaarlijke onderwerpen, want wie dus op basis van échte wetenschappelijke feiten de waarheid zegt te verkondigen loopt op tegen het feit dat andere wetenschappers dat onderuit zullen halen.
Vergis je niet, dit is niet nieuw.
Het duurde zestig jaar voor de waarheid over scheurbuik leidde tot wettelijke aanpassingen bij de Engelse marine. Al die tijd werden maatregelen om scheurbuik tegen te gaan tegengehouden, want men accepteerde de waarheid over de oplossing niet. Hoeveel zeelieden kwamen in die zestig verloren jaren om door die eigenwijsheid van de machthebbers?
De tektonische plaat theorie, die we nu allemaal aanhangen, is ook meer dan een halve eeuw door de toenmalige wetenschappers als onzin weggezet. De persoon die er mee kwam, was in hun ogen geen expert.
Klimaat wetenschappers hebben veel geld en macht gekregen door het verhaal dat we het klimaat kunnen aanpassen.
Ik heb ook hier al vaak geschreven dat we niet het klimaat, maar het milieu moeten aanpassen.
Als we het milieu blijven vervuilen, dan ben je daarmee weerpatronen aan het veranderen. Dan zal lokaal het klimaat veranderen, maar mondiaal doen we dat dus ook al. Het is alleen de grote vraag wat of je het beste kan veranderen. Het lokale milieu, of het mondiale klimaat.
We doen het laatste met extreem veel geld en het leidt tot niets.
Dát is wat Holland Gold ook afgelopen vrijdag in het theater inhoudelijk bracht. Ik ben benieuwd of ze dan binnenkort ook niet meer in Ede mogen komen.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *