LADEN

Typ om te zoeken

Hoe kan ik NU geld verdienen?

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Hoe kan ik NU geld verdienen?

beleggen

Van een lezer kreeg ik de vraag binnen. Ik heb het volgende antwoord gegeven:

  • Goede vraag!

Ik beperk me nu even tot Neo Finance

Neo Finance biedt u de mogelijkheid om leningen tegen hoge rentes uit te zetten. Denk aan rentes tussen 6 en 27%.

U kan per lening deelnemen met bedragen van 10 tot 500 euro. De opzet is zo dat meerdere particulieren samen dus meedoen met een te verstrekken lening.

Uw rentevergoeding begint direct na de verstrekking te lopen en wordt maandelijks achteraf uitgekeerd. De lening is op basis van annuïteiten, dus de aflossing begint ook al na de eerste maand. Dat is de reden dat ik alle ontvangen gelden herinvesteer, maar dat terzijde.

Nu kunt u de door u verstrekte leningen ook verzekeren. Dan leveren de leningen grofweg netto tussen de 5% en 16% rente op. Het voordeel is dat u dan NOOIT iets gaat verliezen. Echter, ALS een lener niet langer betaalt, dan kan het wel zijn dat u over dat bedrag ook niets gaat verdienen. Uw investering INCLUSIEF de verzekeringspremie is echter gegarandeerd. Ontvangen rente wordt van de verzekerde premie afgetrokken. Dus als binnen een jaar de verzekering misloopt, dan loopt u de kans dat uw geld tot die tijd netto geen rendement maakte. (op die lening) Ik heb ondertussen 500 leningen staan, dus bij één zo’n lening is dat niet echt een ramp. Mijn vermogen is nog intact en op de andere leningen ontving ik wel rente.

Hoe snel kunt u uitlenen?

U kan maximaal 500 euro per lening uitzetten. Per dag zie ik vaak meer dan tien leningen aangevraagd worden. Dat kan dus vrij rap gaan. Waarschijnlijk gaan er nog wel meer leningen uit, maar die zijn zo snel gevuld dat ze niet eens zichtbaar worden.

U kan dus bijna PER DIRECT verdienen… maar… De leningen MET verzekering leveren in eerste instantie wel een administratief verlies op. Immers moet u de verzekering eerst voldoen. Pas nadat rente ontvangen wordt, gaan uw inkomsten lopen. Zo heb ik ondertussen 500 euro rente ontvangen, maar netto slechts 100 euro verdiend. De rest ging onder meer op aan die gekochte verzekeringen. Die investering in de kwaliteit van mijn portefeuille gaat zich gaandeweg terug verdienen.

Hoe krijgt u uw geld retour:

  1. U zou kunnen besluiten niet te herinvesteren. Dan komt iedere maand rente en aflossing vrij en die kunt u terug naar uzelf overmaken.
  2. Er is een secundaire markt waarin de leningen verhandeld worden.
  3. Uw leningen hebben een bepaalde looptijd. Ook hiervoor geldt, niet herinvesteren en u weet precies wanneer uw geld weer vrij komt.
  4. U kan op een gegeven moment ook ervoor kiezen te herinvesteren, maar u de ontvangen rente wel maandelijks te laten uitkeren. Uw portefeuille blijft dan intact en u heeft inkomen uit vermogen.

Het is dus reëel mogelijk om hier netto 8 tot 14% rente rendement te halen. Zeker als u ook herinvesteert.

Gaat u voor risico, dan kan dat rendement hoger zijn, maar in feite kan het ook zonder risico op uw vermogen.

Ik denk een pracht van een aanbieding.

Binnenkort komen ze met een aanbieding van 7% netto, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Ze doen dan echt al het werk voor u. Dat scheelt wat werk en zeker wat inleren. Ik maak er zelf veel werk van en dan heb je het nodige te leren. Niet moeilijk, maar wel even oppakken. Het kan interessant zijn om ze gewoon het geld te geven en het ze te laten doen. 7% netto is toch niet gek voor niets doen.

Inschrijven voor een reguliere rekening kan hier

Als u tenminste 50 euro overmaakt en aangeeft dat u via Beursbox kwam, dan krijgt u 20 euro bonus.

Ik heb zelf een Nederlandstalige website gemaakt.
Deze week heb ik samen met Mark Leenards van Neo Finance zelf een tiental nieuwe video’s gemaakt met uitleg over het systeem.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *