LADEN

Typ om te zoeken

Hoe een BabyBond mij 45% rendement oplevert (Paul van den Heuvel)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Hoe een BabyBond mij 45% rendement oplevert (Paul van den Heuvel)

Wie kent het begrip BabyBond? Kortgezegd is dat een mini obligatie die de naam te danken heeft aan de kleine coupures van $25 waarin ze uitgegeven worden. Ze worden als gewone aandelen op de gangbare beurzen verhandeld en hebben een eerste en laatst mogelijke aflosdatum.

Ik adviseer BabyBonds al vanaf de start van The Dividend Factory in 2008. Onlangs hebben we bij De DividendClub een BabyBond opgenomen met een rente van 9,3%. Een flinke jongen dus! De eerst mogelijke aflosdatum is 30 juli 2028. Wie nu koopt, bouwt tot die periode een rendement op van zo’n 45%. De rente krijg je elke drie maanden bijgeschreven op de rekening bij je broker. De onderneming achter het aandeel is een reder die allianties heeft met grote namen als Chevron, Shell, BP en Petrobas.

De inkomen portefeuille die onderdeel uitmaakt van De DividendClub bevat momenteel 12 van dergelijke vastrentende aandelen die variëren van zo’n 6% tot ruim 9%. Wat De DividendClub inhoudt en hoe we te werk gaan, kun je lezen in onze manual. Daarin lees je uiteraard meer over onze BabyBonds.
Vraag hier de gratis manual aan

Tags
Vorig artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *