LADEN

Typ om te zoeken

Bang om geld te verliezen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Bang om geld te verliezen

68% van de Nederlanders is niet aan het beleggen omdat ze bang zijn om geld te verliezen.
Hoewel dit aan de ene kant slim van ze is, want inderdaad, het is niet leuk om geld te verliezen, doen ze zichzelf ook vreselijk tekort.
Immers zijn er ook manieren om te beleggen waarmee de kans om te verliezen enorm klein wordt.
Vergis je immers niet, geld op de spaarrekening is 100% zeker geld verliezen! Het lijkt echter niet zo, want je krijgt 1,5% rente, maar je verliest jaar in, jaar uit koopkracht! Inflatie is eigenlijk altijd hoger dan de rente.
Een derde van de Nederlanders vindt beleggen daarbij ook te moeilijk.
Het is dus ook mede een zaak van opleiding en kennis.
Ze hebben geen kennis van beleggen en geld en daarom zijn ze bang en doen ze niets en verliezen ze zeker.
Als je niet belegt, ben je een dief van je eigen portemonnee.
Maar…
Vraag je wel af wat beleggen is!
Als je belegt in leningen bij NEO Finance is de kans klein dat je over je gehele portefeuille geld verliest. Ik zou willen stellen dat het in normale omstandigheden eigenlijk onmogelijk is als je je aan de logische instellingen houdt.
Mede daarom heb ik ook een cursus over beleggen via NEO Finance gemaakt. Moeilijk is het dus nu niet meer!

Maar er zijn meerdere zaken waar je in kan beleggen, zonder dat er veel risico is. Mijn project in Detroit is ook zoiets. Het onderpand is zo groot dat er uiteindelijk weinig risico is, want de huizen zijn twee keer waard wat er voor geleend is. Je krijgt 8% rente op je ingelegde vermogen (lening). Dat is een prachtig rendement voor niets doen… Immers je leent je geld uit en je krijgt 8% rendement.
Je hoeft dus niet in de beurshandel te beleggen. Sterker nog, ik zou dat als beginnende belegger niet doen. 90% verliest bij het beleggen op de beurs. Beleggen is meer dan aandelen kopen!
Veel Nederlanders missen dus een kans op meer welvaart omdat ze nooit iets leerden over wat beleggen nu eigenlijk is.
Dat is jammer en sneu. Degenen die het dus wel leerden, hebben een enorme voorsprong op al die mensen die het nooit leerden.
Ik doe mijn best om de boodschap te verkondigen. Stuur je mijn nieuwsbrief of dit artikel eens door aan iemand die deze interessant kan vinden? Dank dan alvast!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *