LADEN

Typ om te zoeken

Het is nu 15 jaar geleden (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Het is nu 15 jaar geleden (Tom Lassing)

15 jaar en een dag geleden veranderde de wereld. Een aanslag zo goed voorbereid, zo perfect uitgevoerd, zo goed getimed en zo dodelijk in het hart van het machtscentrum van het machtigste land van de wereld liet zien dat het westen makkelijk te raken zou zijn.
Het westen was veel te open, veel te slecht beschermd en enorm kwetsbaar.
Hoe dat op te lossen?
De oplossing werd al snel duidelijk. Restrictieve wetgeving die de overheid veel meer macht gaf, meer wapens, meer militairen, minder vrijheden voor burgers, meer controle op wat burgers doen en laten. Meer controle op geldstromen en vooral ook meer controle op reizen.
In feite wil, de sinds 9/11 veel machtiger geworden, overheid alles van u weten.
Maar weet u wat het gekke is…
Voor de 9/11 aanslagen waren moslim terroristen slechts in staat een vrachtwagen, een bomgordel of een auto met explosieven tot ontploffing te brengen.
Toen kwamen de extreem goed uitgevoerde aanslagen in de VS…
Hoe goed waren die aanslagen? Zelfs de straaljagers van de luchtmacht waren offline. Niemand in de militaire commandline was beschikbaar. Het land werd die dag door een lage officier militair (een kapitein van de luchtmacht) geleidt. Drie gebouwen werden tot stof teruggebracht en de boekhoudafdeling van het Pentagon werd geraakt waardoor de 2,3 biljoen dollar die verdwenen was (letterlijk de dag er voor bekendgemaakt) niet meer achterhaald kon worden. Ook stortte gebouw 7 in. Daarin was de controle eenheid van de beurs gevestigd. Een onderzoek naar handel met voorkennis kon daardoor nooit meer plaatsvinden. Zo waren er de dag voor de aanslagen enorme Put optie posities ingenomen op de vliegtuigmaatschappijen wiens vliegtuigen gekaapt werden.
Na die aanslagen waren moslimterroristen wederom wereldwijd slechts in staat tot de al eerder gebruikte vrij amateuristische aanslagen.

Is dat alleen al niet vreselijk verdacht?

Het onderzoek naar de pijpbeurt van Monico Lewinski op Bill Clinton heeft letterlijk in totaal honderd miljoen en waarschijnlijk nog wel meer gekost. De republikeinen wilden Bill Clinton treffen en geen prijs was te hoog.
Toen kwam het onderzoek naar de grootste aanslag ooit in de wereld in het hart van de machtigste staat van de wereld. 3.000 doden en een schade van miljarden dollars.
Er werd slechts 15 miljoen dollar aan het onderzoek er naar uitgegeven!
Het onderzoeksrapport dat uitgebracht werd, was onvolledig, aantoonbaar fout en bewijsmateriaal werd genegeerd en vervolgens op grote schaal vernietigd.

Wat is mijn conclusie op alleen het bovenstaande?
– Het stinkt.

Na 15 jaar is de stank alleen maar ondraaglijker geworden. De echte daders lopen nog vrij rond en hebben gigantisch weten te profiteren. Vanuit de Amerikaanse overheid is er nog altijd geen enkele behoefte om de echte daders te ontmaskeren. Het mag toch iedereen duidelijk zijn waarom dat zo is.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *