LADEN

Typ om te zoeken

Het Beursbox video kanaal

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Het Beursbox video kanaal

Het kanaal heeft nu bijna 8.000 abonnees.
Vorige week heb ik weer een investering gedaan. Ik heb namelijk een schrijf tablet gekocht waarmee ik dus op mijn scherm kan schrijven. Dat leek me een leuke en nuttige aanvulling. Probleem waar ik dit weekend tegen aan liep… Ik heb geen idee hoe dat werkt. Ik krijg wel schrijfsels wel op het scherm, maar het wordt niet door Zoom opgenomen.
Ik moet me dus verder inlezen hoe dat precies werkt. Het kan wel, want ik zie anderen het ook doen. De vraag is alleen HOE ze dat doen.
Ondertussen is mijn inkomen vanuit het kanaal wel toegenomen. In de zomer verdiende ik enkele tientjes tot ongeveer 150 euro per maand en dat was al mooi, want in het begin verdiende ik écht bijna niets.
In september werd het ineens 370 euro en oktober is net uitgekeerd en dat was 1200 euro!
Dat is serieus geld voor een video per dag.
Eindelijk gaat het ook wat opleveren. Ik maak ondertussen al meer dan drie jaar gemiddeld één video per dag.
Enkele maanden geleden is ook mijn NEO Finance cursus uitgekomen.
Ook die is (niet openbaar) volledig in video’s opgenomen EN er is een PDF (E-boek) van, met precies dezelfde inhoud. Het is erg goed gelukt en daarom wil ik binnenkort met nog een cursus in video vorm gaan komen.
Zo’n cursus kost wel de nodige tijd, maar het geeft ook een enorme voldoening als het dan ook echt af is en mensen helpt een mooi rendement bij NEO Finance te behalen.
Kortom, ik ben voorlopig nog niet klaar met de video’s. Er is nog veel te leren en veel te doen.
Bezoek hier mijn video kanaal

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *